HomeMagazinKıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

2016 yılında Paris’te nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile stil danışmanı Başak Dizer (44), şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Anne ve baba olmak için gün sayan ünlü çiftin bebeğinin cinsiyeti de belli oldu. Beyoğlu’nda bir mekan çıkışı görüntülenen Tatlıtuğ, heyecanını ilk kez paylaştı.

Güzel haberin ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi Nurten Tatlıtuğ, ‘2. Sayfa’ programına telefonla bağlanmıştı. Anne Tatlıtuğ’un heyecanı konuşmalarına da yansımıştı. “Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. Çok mutluyum. Allah analı babalı büyütsün. Çok mutlu oldum. Beklenen bir şeydi, güzel haberi verdikleri için ikisine de teşekkür ediyorum. Mutluluk benim için üst düzeyde. Dünyaya bir canlı geliyor. Allah’ın bize bir hediyesi. Çok dua ettim. Dualarım karşılıksız kalmadı. Heyecandan konuşamıyorum.”

Başak Dizer’in (44) geçtiğimiz günlerde üç aylık hamile olduğu ileri sürüldü. Hakkında çıkan hamilelik haberleri hakkında ünlü stil danışmanı, “Evet, doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz” açıklamasını yaptı.