HomeMagazinHasan Can Kaya ve Sultan San ayrıldı!

Hasan Can Kaya ve Sultan San ayrıldı!

Hasan Can Kaya ve Sultan San ayrıldı!

Konuşanlar‘ programıyla adını dünya çapında duyuran Hasan Can Kaya, 2,5 yıldır aşk yaşadığı yönetmen Sultan San ile ilişkisini bitirdi. Hasan Can Kaya, konuyla ilgili açıklama yaptı. YouTube’da yayınlanan Konuşanlar programıyla büyük bir çıkış yakaladıktan sonra Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen platformuna transfer olan Hasan Can Kaya, özel hayatıyla gündem oldu.

2,5 yıldır kendisinden altı yaş büyük olan Sultan San ile aşk yaşayan ve özel hayatını gözlerden uzak yaşayan Hasan Can Kaya’nın ilişkisini bitirdiği iddia edildi. Ayrılık haberlerini doğrulayan Hasan Can Kaya, yaptığı açıklamada, “Karşılıklı aldığımız bir karar. Arka planda özel bir neden yok. İş ilişkimiz eskisi gibi devam edecek” ifadelerini kullandı.

KONUŞANLAR’IN YÖNETMENLİĞİNİ YAPIYOR 

1983 yılında dünyaya gelen Sultan San, Beşer Beşer, Güldür Güldür ve Güldüy Güldüy Şov gibi komedi şovlarında yönetmenlik ve yardımcı yönetmenlik yaptı. Sultan San, şimdilerde Konuşanlar programında yönetmen olarak görev alıyor.

EXXEN’E TRANSFER OLMUŞTU

Hasan Can Kaya, YouTube’daki kanalında yaptığı programla fenomen olmuş ve büyük izlenme rakamlarına ulaşmıştı. Kaya, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platform Exxen’e geçerek, yılın en büyük transferlerinden birine imza atmıştı. Ünlü yapımcı, anlaşmayı sosyal medya hesabından duyurmuştu.

ÖNCE ANNESİNİ DÜŞÜNDÜ

Başarılı komedyen, anlaşmalardan kazandığı parayla kendisine yatırım yapmak yerine önce annesini düşündü. Annesine ev almak için görüşmeler yaptığı tesadüfen patronunun kulağına gelince de Ilıcalı, satışta olan evini Kaya’ya teklif etti. Annesiyle evi gezen ve çok beğenen Hasan Can Kaya, programının yayınlandığı platformun sahibi Acun Ilıcalı’nın aylardır satışta olan evinin yeni sahibi oldu.