HomeMedyaYILDIZ TİLBE PES ETMEDİ! TARKAN VE GÜLŞEN’DEN SONRA…

YILDIZ TİLBE PES ETMEDİ! TARKAN VE GÜLŞEN’DEN SONRA…

YILDIZ TİLBE PES ETMEDİ! TARKAN VE GÜLŞEN’DEN SONRA…

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, koronavirüs salgınından etkilenen müzisyenler için başlatılan ‘meydan okuma’ (challenge) akımına dahil olarak bir paylaşım yaptı. İlk olarak Tarkan ve Gülşen’den karşılık alamayan Tilbe, bu kez Gülben Ergen’e pas attı.
Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için sosyal medyada düzenlenen bir akıma dahil oldu.
Evde Kış Güneşi şarkısını söylerken çektiği bir videoyu Twitter hesabında yayınlayan Yıldız Tilbe, “Tarkan topu sana attım, sen de kime istiyorsan ona at. Bir tane de Orhan Gencebay şarkısı atmak isterdim ama tek top hakkım var galiba…” ifadelerini kullandı.
GÜLŞEN’E SESLENDİ
Ancak Tarkan, ünlü şarkıcıya olumsuz yanıt verdi. Tilbe, bunun üzerine yeni bir video çekti ve Gülşen’e seslendi. Gülşen ise Tilbe’ye yanıt vermedi.
TOP GÜLBEN ERGEN’DE!
Tarkan ile Gülşen denemesi olumsuz sonuçlanan Yıldız Tilbe, son olarak Gülben Ergen’i akıma davet etti. Gülben Ergen ise Yıldız Tilbe’nin davetine jet hızıyla karşılık verdi. Yalnızlık şarkısıyla akıma dahil olan Ergen, topu Seda Sayan’a attı.
AKIMIN AMACI NE?
Binlerce müzisyen pandemi döneminden olumsuz etkilendi. Seslerini duyurmak isteyen sanatçılar, #HepimizİçinSesVerTürkiye etiketiyle sosyal medyada bir akım başlattı ve ilk çağrısını Murat Kekilli’ye yaptı.