HomeMedyaMODEL BÜŞRA CANBAZ’DAN ESKİ SEVGİLİSİNE ÖLÜM TEHDİDİ!

MODEL BÜŞRA CANBAZ’DAN ESKİ SEVGİLİSİNE ÖLÜM TEHDİDİ!

MODEL BÜŞRA CANBAZ’DAN ESKİ SEVGİLİSİNE ÖLÜM TEHDİDİ!

Öncü Sönmez, 2015 Miss Model Of Turkey güzellik yarışması birincisi eski sevgilisi Büşra Canbaz’ın kendisini öldürtmekle tehdit ettiğini ve şantaj yaptığını iddia ederek 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
İş insanı Öncü Sönmez, eski sevgilisi Miss Model Of Turkey 2015 birincisi Büşra Canbaz hakkında korunma talebinde bulundu. İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçeye göre, Öncü Sönmez ile Büşra Canbaz sevgili olduktan sonra birlikte yaşamaya başladı. Canbaz’ın model olması Sönmez’in ailesi tarafından hoş karşılanmadı. İş insanı, arabasını satarak sevgilisine iş kurdu. Fakat Canbaz, çekimlere gitmeye devam etti ve en sonunda şirket iflas etti. Sönmez ise ilişkiyi bitirme kararı aldı. Ayrılığın ardından model, evsiz kaldığını ve kötü durumda olduğunu söyleyince üzüntü duyan iş insanı tekrar barıştı. En son çıkan tartışmada Canbaz, hamile kaldıktan kısa süre sonra bebeğini kaybetti.
2015 Miss Model Of Turkey birincisi Büşra Canbaz’ın eski sevgilisi Öncü Sönmez’i tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi.
‘AYRILIRSAN SENİ YAKARIM’
Belediyeden nikâh için gün alan Öncü Sönmez, evinden sürekli bir şeylerin çalınması üzerine evliliği erteledi ve ayrılma kararı aldı. Büşra Canbaz’ın “Gidersen önce kendimi öldürürüm. Benden ayrılırsan seni yakarım, biz evleneceğiz. Bana 50 bin lira vermezse onu vurdurtacağım” gibi tehditlerde bulunduğu iddia edildi. Sönmez, kendisini tehdit eden Büşra Canbaz’dan korunma talep etti. Mahkeme, Canbaz’ın eski sevgilisine 2 ay süreyle yaklaşmamasına karar verdi.