HomeMagazinYılbaşı ruhunu Arnavutköy’ün masalsı atmosferinde La Pierre Patiserrie ile yaşayın

Yılbaşı ruhunu Arnavutköy’ün masalsı atmosferinde La Pierre Patiserrie ile yaşayın

Yılbaşı ruhunu Arnavutköy’ün masalsı atmosferinde La Pierre Patiserrie ile yaşayın

Evinizin sıcaklığına sahip, kendine has konseptiyle Arnavutköy’de eski pastane kültürünü yaşatan La Pierre Patiserrie’nin sadece burada bulacağınız eşsiz lezzetleri ve çocuklara özel sürprizleriyle içinizi ısıtacak.

Aralık ayı boyunca yılbaşı ruhunu yaşayan Fransız konseptli La Pierre, Arnavutköy sokaklarını caz müzikle lezzetlendirecek.

La Pierre Patiserrie, Arnavutköy sahilde, eski pastane kültürünü yaşatırken, sizi hem tanıdık hem de sıradışı bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Bunu yaparken de özel günlerinizi atlamıyor. Tam ihtiyacınız olduğunda, ihtiyacınız olacak ürün ve etkinlikleriyle yanınızda oluyor. Unutulmuş pastane sıcaklığını, şık ve kucaklayıcı bir anlayışla sunan La Pierre, yılbaşı sürprizleriyle de müdavimlerine özel deneyimler yaşatacak.

Özel kestaneli yılbaşı kütük pastası

Fransız konseptli La Pierre Patisserie, yılbaşına 1 ay kala, özel süsleri ile yılbaşı ruhuna bürünüyor. Yılbaşı haftası ise akordeon ya da saksafon ile caz müzik, pastane misafirlerine ve Arnavutköylülere eşlik ediyor. Ayrıca 4, 6, 8, 10 ve 12 kişilik alternatifleriyle özel kestaneli yılbaşı kütük pastası sizleri bekliyor. Elbette diğer tüm pastalar da yılbaşı ruhuna katılıyor. La
Pierre Patisserie’de şeker hamurundan yılbaşı konseptli pasta siparişi isteyenlerin de ihtiyacına yönelik üretim yapılıyor.

La Pierre, minik şefleri de unutmuyor!
En güzel sürpriz ise çocuklara ve çocuklarıyla kaliteli vakit geçirmek isteyen ebeveynlere… La Pierre, çocuklar için ‘Gingerbread House’ kiti hazırlıyor. Yaklaşık 15 gün önceden sipariş verilmesi halinde, anne ve babaların evde çocuklarıyla yapabilecekleri bir aktivite kiti oluşturuluyor. İsteyen herkes, yılbaşı kurabiye evini evde çocuklarıyla kendisi yapabiliyor. Arzu edenlere ise kurabiye evi hazır bir şekilde sunuluyor.
La Pierre’in özenle hazırladığı kurabiye kutuları, kütük pasta, spesiyal çikolatalar ve hediye kutuları da yılbaşında sizin ve sevdiklerinizin yüzünü güldürecek.

Hiçbir ürününde katkı maddesi bulunmuyor

Özel üretilmiş Fransız kruvasanlarından tatlı ve tuzlu kurabiyelere, spesiyal pastalardan mis gibi poğaça çeşitlerine kadar hiçbir üründe katkı maddesi kullanmadan üretim yapan La Pierre Patisserie, yemek sepeti vale üzerinden ve telefonla sipariş vererek adrese kadar teslim hizmeti veriyor. Zengin menüsü ve samimiyeti ile misafirlerinin hem gözüne hemgönlüne hem de damak zevkine hitap eden La Pierre Patiserrie, özel davetler için catering hizmeti de sunuyor. Sabah saat 07.30 ile akşam 20.00 saatleri arasında açık olan La Pierre Patisserie, özel anlarınızı paylaşmak için sizleri bekliyor.

Adres: Arnavutköy Mahallesi Bebek Arnavutköy Caddesi 43/A, Beşiktaş
Instagram: lapierrepatisserie