HomeFlaş HaberYeni İfadeler Ortaya Çıktı

Yeni İfadeler Ortaya Çıktı

Yeni İfadeler Ortaya Çıktı

Polat çifti hakkında, Banu Parlak’ın işyerine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Tanık olarak dinlenen Kalkan’ın ifadesinde, “Sezgin Polat, Parlak’ı vurmam halinde güzellik merkezi bayiliğini bedelsiz vereceğini söyledi” sözleri geçiyor.

Kara para aklama, vergi kaçırma ve suç örgütü kurmak suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat çifti hakkında, şarkıcı Banu Parlak’ın işyerine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.

Olaya ilişkin hazırlanan iddianamede; Engin Polat, Dilan Polat, Sezgin Polat dahil 8 şüpheli için ‘birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit’ ve ‘mala zarar verme’ suçlarından 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

Sabah‘ın haberine göre; iddianameye ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

“BANU PARLAK’I VURMAM HALİNDE 2 MİLYON LİRALIK BAYİLİĞİ VERMEYİ TEKLİF ETTİ”

Soruşturma kapsamında tanık olarak dinlenen Halil İbrahim Kalkan, Engin Polat’ın babası Sezgin Polat’ın, Banu Parlak’ı vurması karşılığında kendisine Dilan Polat Güzellik Merkezi Bayiliği teklifi yapıldığını iddia etti.