HomeMagazinUsta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi! Ünlülerden veda mesajları

Usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi! Ünlülerden veda mesajları

Usta sanatçı Cüneyt Arkın yaşamını yitirdi! Ünlülerden veda mesajları

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Cüneyt Arkın’ın hayatını kaybetmesi Türkiye’yi yasa boğdu. Sanat ve magazin dünyasının ünlü isimleri usta sanatçıya veda mesajları yayınladı.

Birçok unutulmaz filme imza atan Yeşilçam’ın ustası Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. ‘Kara Murat’ karakterine hayat verdiği filmler başta olmak üzere çok izlenen birçok projede yer alan, son olarak geçtiğimiz yıl ‘Kuruluş: Osman’ dizisinde kamera karşısına geçmişti.

Arkın, dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Eşi Betül Cüreklibatır ve yakınları hastaneye geldi. 85 yaşındaki oyuncu kalbinin durması sebebiyle hayatını kaybetti.

ÜNLÜ İSİMLERDEN VEDA MESAJLARI

Magazin dünyasının ünlü isimleri, Arkın’ın acısını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

Güle güle Kara Murat, güle güle Mlakoçoğlu, güle güle Dünyayı Kurtaran Adam… Yattığınız yer incitmesin”

ATA DEMİRER

“Seni çok sevdik nurlar içinde yat Cüneyt Arkın… Pandizot kumaşı koltuklardan izledik ilk kez teyyare sinemasında yıllar yıllar önce…Sinema gibi sen de hep var olacaksın!”


İBRAHİM BÜYÜKAK


“Türk Sinemasının gelmiş geçmiş en büyük aktörlerinden, çocukluk idolümüz, Malkoçoğlu’muz, Battal Gazi’miz, Cüneyt Arkın’ı kaybetmişiz. Hepimizin başı sağ olsun…”



EMRE KARAYEL


“Bütün filmlerini izlemiş, çocukluğum onun filmleri ile geçmiş Battalgazi, Malkoçoğlu, Kara Murat ile büyümüş biri olarak çok üzüldüm. Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.”

NURGÜL YEŞİLÇAY


“Canım benim… Allah rahmet eylesin! Çok üzgünüm üzgünüz.”