HomeMagazinTuğba Özerk’in zor anları! Ayakta duramadı yere düştü

Tuğba Özerk’in zor anları! Ayakta duramadı yere düştü

Tuğba Özerk’in zor anları! Ayakta duramadı yere düştü

Yılbaşı gecesinde Antalya’da konser veren Tuğba Özerk’in sahnedeki hareketleri olay oldu. Hayranlarının çektiği görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından ünlü şarkıcının sahneye sarhoş çıktığı iddia edildi.
Tuğba Özerk 2022 senesine Antalya’da bulunan bir otelde girdi. Gece boyunca sevilen şarkılarını seslendiren Özerk, bir an dengesini kaybedip yere düştü. Tuğba Özerk’in o anları hayranları tarafından kaydedildi.

HAREKETLERİ ÇOK KONUŞULDU
Türkiye, 2022’ye ünlü şarkıcıların çeşitli mekanlardaki performanslarıyla ‘merhaba’ dedi. Bu yılbaşında Antalya’da lüks bir otelde dinleyiciler ile buluşan Tuğba Özerk, sahnedeki dansı ve hareketleriyle dikkat çekti.

‘SARHOŞ ÇIKTI’ İDDİASI
Yeni yıl eğlencesinde sahne alan Özerk şarkılarını seslendirirken yaptığı hareketler dikkat çekti. Bazı dinleyiciler sosyal medyada görüntüleri paylaşıp “Gecemizi mahvetti, sahneye sarhoş çıktı” iddiasında bulundu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Tuğba Özerk, dengesini kaybedip vokalistiyle yere düştü. O anlar kameralara yansıdı. Yaşanan olayla ilgili Tuğba Özerk henüz bir açıklama yapmadı.

“POP MÜZİĞİ REZİL EDEN İNSANLAR”
Öte yandan Özerk, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Edis Görgülü, Zeynep Bastık ve ‘Reynmen’ adıyla tanınan Yusuf Aktaş’ı hedef almış ve adından söz ettirmişti.

“POP MÜZİĞİ REZİL ETTİLER”
Twitter hesabından paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı, “Hep mi ritim aynı olur ya? Edoş, Zeynoş bir de Reynoş çıktı başımıza… Bir de birliktelik kurmuşlar. Bu pop müziği rezil eden insanlar… Öperim.” ifadelerini kullanmıştı.

TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLMÜŞTÜ
41 yaşındaki Özerk, ardından, “Sahte okeyler. Hep dön, dön aynı… Öptüm.” paylaşımında bulundu. Şarkıcının bu gönderileri takipçilerini ikiye bölmüştü.

Kimi kullanıcılar Tuğba Özerk’e hak verirken, kimisi ise “Böyle bir şey söylemeye ne gerek vardı ki? Herkesin tarzı, rengi, ne olduğu kendisine. Bu başkasını ilgilendirmez.” diyerek, sanatçıyı eleştirmişti.