HomeMagazinTalat Bulut: Benim üzerimden reklam yapmaya çalıştı

Talat Bulut: Benim üzerimden reklam yapmaya çalıştı

Talat Bulut: Benim üzerimden reklam yapmaya çalıştı

‘Yasak Elma’da canlandırdığı ‘Halit’ karakteriyle seyircinin karşısına çıkan Talat Bulut, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.

Hakkında soruştırma açılan ancak davada takipsizlik kararı çıkan Bulut, taciz iddialarıyla ilgili konuşarak üzerinden reklam yapılmaya çalışıldığını söyledi.Son olarak ‘Yasak Elma’ dizisinde canlandırdığı ‘Halit’ karakteri ile izleyiciyle buluşan Talat Bulut, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Gazetecilerle konuşan oyuncu, yeni senaryo okumaları yaptığını söyledi.


“OKUDUĞUM BİRKAÇ PROJE VAR”

 Bulut, “Çok büyük kadrolarla, çok büyük işler algısı yaratıp, bir iki bölüm sonra kalkan diziler var. Onun için biraz dikkatli olmaya çalışıyorum. Şu an okuduğum birkaç proje var ama netleşen bir durum yok” diye konuştu.
‘Yasak Elma’ dizisinin setinde kostüm asistanını taciz ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve davada takipsizlik kararı çıkan Talat Bulut, kendisine iftira atıldığı yineledi.
65 yaşındaki ünlü oyuncu Talat Bulut, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Mahkeme takipsizlik kararı verdi. Onlar mahkemeye gittiler…”


“GEÇMİŞTE DE BU PROBLEMLERİ YAŞATMIŞ” 

“Mahkeme savcının aldığı kararı doğru buldu ve kız suçlu bulundu. Kız geçmişinde de bir takım setlerde aynı problemleri yaşatmış…”
“Daha 13 yaşındayken babasını aynı suçlamayla Artvin’de savcılığa şikayet ediyor. Bir hasta, tedavi olması gerekiyor. Bu psikolojik bir travma, kişilik bozukluğu. Benim üzerimden reklam yapmaya çalıştı.”


“NO HALİT, TALAT BULUT” 

Oyuncu, röportaj sırasında kendisini tanıyıp ‘Halit’ diye seslenen bir kadın hayranına ise, “No Halit, Talat Bulut” diye karşılık vermeyi ihmal etmedi. Bulut, yabancı hayranı ile gerçekleşen tatlı sohbetin ardından fotoğraf çektirdi.

(Milliyet)