HomeUncategorizedSOMMER KLEIN ALAÇATI’DA YAZA DAMGASINI VURACAK

SOMMER KLEIN ALAÇATI’DA YAZA DAMGASINI VURACAK

SOMMER KLEIN ALAÇATI’DA YAZA DAMGASINI VURACAK

Yazın en heyecan verici buluşması Alaçatı’da gerçekleşiyor: Sommer Klein!

Dört yıl önce İstanbul gece hayatında çığır açan Klein, eğlence dünyasına şimdi Alaçatı’da yön veriyor. Yazın en popüler tatil duraklarından Alaçatı’da Haziran ayında kapılarını açacak olan Sommer Klein; dünyaca ünlü Dj’lerin setin başına geçeceği happy hour ve after partileriyle bu yaz Ege’ye damgasını vuracak. Madeo Beach’in içinde yer alan Sommer Klein’da yaz boyunca Black Coffee, Christian Löffler, Tale of Us, Mathame ve Dubfire gibi dünyaca ünlü Dj’lerin 17:00-23:00 saatleri arasında setin başına geçeceği akşam üstü partilerinin yanı sıra 23:00’dan sabahın ilk saatlerine dek sürecek performanslarla elektronik müziğin bitmeyen enerjisi tüm Alaçatı’ya yayılacak. Unutulmaz bir yaz için Sommer Klein’ı şimdiden yakın takibe alın.

Elektronik müzikle İstanbul gece hayatında çığır açan Klein, bu yaz “Sommer Klein” olarak ilk kez Alaçatı’ya iniyor. Madeo Beach’in içinde yer alan, happy hour ve after partilerle yaza damgasına vuracak olan Sommer Klein ile elektronik müziğin bitmeyen enerjisi yaz boyunca Alaçatı’ya yayılacak. Akşam üstü ayrı gece yarısı ayrı çok iyi isimleri ağırlayacak olan Sommer Klein; Black Coffee, Christian Löffler, Tale of Us, Mathame ve Dubfire gibi dünyaca ünlü Dj’lerin setin başına geçeceği “happy hour”lar ile unutulmaz akşam üstü partilerine ev sahipliği yapacak. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren after party’lerde de birbirinden yetenekli isimler setin başına geçerek denize en yakın mesafede geceyi ateşlemeye devam edecek.

Dünyaca ünlü Dj’ler ilk kez Alaçatı’da
Elektronik müziği jazz ve soul ile harmanlayıp, Afrika ritimleriyle zenginleştiren dünyanın en büyük house müzik sanatçılarından Black Coffee ile “happy hour” partilerini başlatan Sommer Klein; yaz boyunca Christian Löffler, Tale of Us, Mathame ve Dubfire gibi müthiş isimleri 17:00’dan itibaren günbatımı setleriyle ağırlamaya devam edecek.

Eğlence gece de devam ediyor
Akşam üstü partilerinin yanı sıra sabaha dek sürecek after party’lerle de Alaçatı’da yaza damgasını vuracak olan Sommer Klein’da çok sevilen konsep parti serisi All Day I Dream’in yanı sıra Goldcap, Acid Pauli, Niko Schwind, Oliver Koletzki, Red Axes, Unders, Maga ve YokoO gibi dünyaca ünlü Dj’ler müzikseverlerle buluşacak.