HomeMagazinALİŞAN’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ!

ALİŞAN’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ!

ALİŞAN’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ!

Buse Varol, Alişan’a sürpriz doğum günü organize etti… Kutlamada Alişan’ı yakın dostları Çağla Şıkel, Demet Akalın, Okan Kurt, Fatih Ürek yalnız bırakmadı.

Buse Varol, eşi Alişan’a sürpriz doğum günü organize etti, Alişan mutluluktan adeta havalara uçtu.

Adeta bir düğünü andıran doğum gününde Alişan’ı yakın dostları yalnız bırakmadı.

Alişan sürpriz doğum günüyle ilgili sürpriz doğum günü olduğunu söyleyip konser için yurt dışında olduğunu haberi olmadığını dile getirdi.

Eşi Buse doğum günüyle ilgili kendi kazandığı paralarla yaptığını her şeyi kendisinin organize ettiğini söyledi.

Muhabirlerin Buse ile reklam filmde oynadınız şimdi çocuk geldi bir filmde oynayacak mısınız? Sorusuna Çift “Teklif gelirse evet” yanıtını verdiler.

Özcan Deniz tatile çıktığı zaman her şeyin 4 4lük olmasını istiyor siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Sorularına Alişan mütevazı bir biçimde “Benim öyle bir kriterim yok ailecek olalım yeter ”dedi.

https://www.instagram.com/p/By3AJlBARNp/

ÖZCAN DENİZ’İN İSTEKLERİ NELERDİ?

Ünlü şarkıcının istekleri arasında 1 kral dairesi, 6 suit oda ile 3 vito araç yer alıyor. Öte yandan Özcan Deniz hayranlarının sanatçıyla aynı katta konaklamak istemesi üzerine otel yönetimi, Özcan Deniz’in bulunduğu kattaki 16 odayı kapattı.

Ayrıca Deniz’in güvenliği için odasının önünde özel korumalar nöbet tutacak. 3 günlük tatil için özel menü isteyen Feyza Deniz’ tamamen organik besinlerden oluşan bir menü hazırlanmaya başladı.