HomeMagazinSeda Bakan kızıyla gazetecilere el salladı

Seda Bakan kızıyla gazetecilere el salladı

Seda Bakan kızıyla gazetecilere el salladı

Son dönemde sosyal medya hesabından yayınladığı dans videolarıyla beğeni toplayan Seda Bakan, eşi Ali Erel ve kızları Leyla ile birlikte görüntülendi. Bakan, görüntülendiğini fark edince kızıyla birlikte gazetecilere el salladı.

Seda Bakan, eşi Ali Erel ve kızları Leyla ile birlikte önceki gün Karanfilköy’de objektiflere takıldı. Bir mekanda aile yemeği yiyen üçlüye, bakıcıları da eşlik etti.

Kızı Leyla ağlayınca kucağına alıp susturmaya çalışan Seda Bakan, görüntülendiğini fark edince kızıyla birlikte gazetecilere el sallayarak poz verdi.

DANSLARI GÜNDEM OLDU
Geçtiğimiz günlerde Etiler’de objektiflere yansıyan oyuncu Seda Bakan, aracını yol kenarına çekip basın mensuplarıyla sohbet etti. Bakan, sık sık gündem danslarıyla ilgili konuştu.

Son dönemde sosyal medya hesabından yayınladığı dans videolarıyla dikkat çeken güzel oyuncu, bu konuyla ilgili sorulara, ”Yani arkadaşlar, ortada her şey sorulacak bir şey yok” şeklinde espri yaptı.

“DANS VİDEOLARI ALDI BAŞINI GİTTİ”
Bir çocuk annesi Bakan, “Spordan sıkılınca dans etmeye başladım, zayıflamak için. O da böyle aldı başını başka bir yere gitti. Bizde koyalım artık videoları dedik” diye konuştu.

Öte yandan yedi yıl önce müzisyen Ali Erel ile nikah masasına oturan ve 2019 yılında da kızı Leyla’yı kucağını alan Seda Bakan, kısa sürede setlere dönmüştü.