HomeMedyaMGD ALTIN OBJEKTİF TÖRENİNDE YILDIZLAR GEÇİDİ

MGD ALTIN OBJEKTİF TÖRENİNDE YILDIZLAR GEÇİDİ

MGD ALTIN OBJEKTİF TÖRENİNDE YILDIZLAR GEÇİDİ

Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği 25. Altın Objektif ödül töreni dün akşam ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Tiyatro, müzik, sinema ve TV dünyasının en prestijli heykelciği olan Altın Objektif Ödülleri, muhteşem bir organizasyonla 25. kez sahiplerini buldu.

Gecenin sunuculuğunu üstlenen Özge Özder ile Hakan Bilgin’in sözleri ve esprileriyle hayli renkli geçen gecenin ışıltı dolu kırmızı halı seremonisi, her yıl olduğu gibi yine şıklık yarışına sahne olurken, Sibel Can şarkıları ve muhteşem sesiyle izleyenleri büyüledi.

Dizi, sinema, müzik, eğlence, TV programı ve çeşitli medya dallarında yılın en iyilerinin ödüllerinin verildiği gece, sanat ve medya dünyasını buluşturdu. 

İzlenme rekorları kıran Masumlar Apartmanı, Kardeşlerim, Aşk Mantık İntikam, Ramo, ve Bir Başkadır dizileri ve oyuncuları gecede ödül alan yapımlar olmayı başardı. 

Gecede, “Yılın Şarkısı” Tuğçe Kandemir’in “Ah Ellerim Kırılaydı” isimli şarkısı olurken, “Yılın Proje Albümü 2021” “Emir Ersoy 1977” ve “Jeruselam East & West Orkestrası” oldu. “Yılın Yorumcusu Pop Kadın” kategorisinde ise Ziynet Sali ödüle layık görüldü. “Yılın Yorumcusu Pop Erkek” ödülü Mustafa Ceceli’ye giderken, “Yılın Arabesk Fantezi Yorumcu” kategorisinde kazanan isim Ebru Yaşar oldu. “Yılın Tiyatro Oyuncusu Kadın ve Erkek” kategorilerinde ise Songül Öden ve Erdal Beşikçioğlu ödüle hak kazanan isimlerdi. “Yılın Drama Dizi Oyuncusu Kadın” kategorisinde Alina Boz seçilirken, “Yılın Drama Dizi Oyuncusu Erkek” ödülüne ise Feyyaz Duman layık görüldü.

“Yılın Drama Dizisi” kategorisindeki ödülü “Kardeşlerim” alırken, “Yılın Romantik Komedi Dizisi” ödülünü “Aşk Mantık İntikam” adlı yapım aldı. “Yılın Romantik Komedi Dizi Oyuncusu Kadın” ödülüne Burcu Özberk, “Yılın Romantik Komedi Dizi Oyuncusu Erkek” ödülüne ise İlhan Şen layık görüldü.

Yılın En İyi Dizisi” seçilen “Masumlar Apartmanı”nın başrol oyuncusu Ezgi Mola “Yılın En İyi Dizi Oyuncusu Kadın”, rol arkadaşı Birkan Sokullu ise, “Yılın En İyi Dizi Oyuncusu Erkek” ödülüne layık görüldü. “Yılın Aksiyon Erkek” ödülü ise Murat Yıldırım’ın oldu.

“MGD Basın Meslek Onur Ödülü”nün sahipleri ise, Reşat Balcıoğlu, Yusuf İzel, Bülent İpek, İlknur Taş ve Arzu Akbaş Zor’un oldu. 

Bu yıl 4. kez verilen Türkiye’nin Marka Yüzü” kategorisinde ise ödüle Arçelik layık görüldü.