HomeMagazinMelisa Şenolsun’dan Profesyonel Davranış

Melisa Şenolsun’dan Profesyonel Davranış

Melisa Şenolsun’dan Profesyonel Davranış

Melisa Şenolsun, bir dönem aşk yaşadıkları işletmeci Umut Evirgen’le önceki gün yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ikinci uzun metraj filmi ‘Kimya’nın ekip gösteriminde aylar sonra bir araya geldi. Şenolsun, eski aşkıyla birlikte  poz verdi.

Umut Evirgen’in ikinci uzun metraj filmi ‘Kimya’nın ekip gösterimine filmin oyuncuları Melisa Şenolsun, Levent Üzümcü, Belçim Bilgin, Bora Akkaş, Necip Memili, Müge Bayramoğlu, Celil Nalçakan ile Esra Ruşan katılırken, sanatçı arkadaşları Ali Bilgin, Nur Fettahoğlu, Yasemin Allen gibi ünlü isimlerde gösterime katılarak film ekibini yalnız bırakmadı. Gösterim öncesi yaptıkları röportajda film sürecini, filmle ilgili duygularını ve gidecekleri 37. Varşova Film Festivali için heyecanlarını dile getirdiler.
Ekip gösterimine gelip gelmeyeceği merak konusu olan Melisa Şenolsun, Cesur tarzıyla yine dikkatleri üzerine çekti. Eski sevgilisi Umut Evirgen ile gazetecilere poz veren, Melisa Şenolsun “İkimizde işimizi yaptık ve en önemlisi profesyonel kişileriz. Aramızda herhangi bir problem olmadı.” Diyerek, işe tamamen profesyonelce yaklaştığını ifade etti.

Film Ekibi