HomeMagazinMelisa Aslı Pamuk: Çok mutluyum

Melisa Aslı Pamuk: Çok mutluyum

Melisa Aslı Pamuk: Çok mutluyum

2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden başarılı oyuncu Pamuk, hem kariyeri, hem de özel hayatıyla ilgili sorulara yanıt verdi.
Melisa Aslı Pamuk, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı. Kız arkadaşıyla kahve keyfi yapan Pamuk’a, yeni dizisi hatırlatılıp “Hayalleriniz gerçek oldu mu?” diye sorulduğunda, “İlk defa romantik komedi tarzında bir işte rol alacağım, daha önce yapmadığım bir proje olduğu için biraz gerçekleşti aslında” cevabını verdi.

İlgiyle izlenen ‘Kırmızı Oda’ dizisinde rol alan 30 yaşındaki güzel oyuncu, “Çok güzel bir deneyimdi, ben çok keyif aldım oradan” şeklinde konuştu.

“ÇOK KEYİFLİYDİ”
Pamuk, “Psikolojiyi anlatan bir işte rol almak zor değil mi?” sorusuna, “Evet ama çok güzel bir şekilde oyunculuk performansı sergileyebiliyorsunuz. Benim oynadığım karakter özellikle çok keyifliydi. Sekiz bölüm sürdü zaten, ben gerçekten çok keyif aldım” cevabını verdi.

“Psikolojiyi anlatan bir filmde rol almak isterim” diyen oyuncu, yılbaşını arkadaş gurubuyla kutlayacağını söyledi. “Arkadaş grubu dediniz. Sevgiliniz Mustafa Mert Koç olmayacak mı?” sorusuna ise, “Belki o da olur” yanıtını verdi.

Basın mensuplarının “Mutlu musunuz?” diye sorması üzerine Pamuk, “Evet, evet çok mutluyum, çok şükür. Her şey yolunda, her şey güzel gidiyor” dedi.

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER
Öte yandan Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açtığı kendisinden üç yaş küçük meslektaşı Mustafa Mert Koç ile birlikte Kuruçeşme’de kameralara yansımıştı.

İlk kez yan yana görüntülenen aşıkların bir hayli keyifli olduğu görülmüştü. Muhabirlerle sohbet eden çiftten Mustafa Mert Koç, ilişkileri hakkında, “Süper gidiyor, her şey yolunda” demişti.

“ÇOK ERKEN”
Futbolcu Oğuzhan Özyakup’tan ayrıldıktan sonra yakışıklı oyuncuyla aşk yaşayan Pamuk, ‘evlilik’ sorularına, “Daha çok erken” yanıtını verirken; Koç ise “Hayırlısıysa olur ama şu an öyle bir düşüncemiz yok tabi ki. İşimize odaklandık” ifadelerini kullanmıştı.

(Milliyet)