HomeTv dünyasiKISMETSE OLUR NEDEN YAYINLANMADI? BİTTİ Mİ?

KISMETSE OLUR NEDEN YAYINLANMADI? BİTTİ Mİ?

KISMETSE OLUR NEDEN YAYINLANMADI? BİTTİ Mİ?

Kısmetse Olur’un yeni bölümler dün ve bugün yayınlanmadı. Kanal D yayınlanan evlilik programını ekranda göremeyen izleyiciler “Kısmetse Olur neden yayınlanmadı yoksa bitti mi?” sorusunu sormaya başladılar.

Kanal D’nin sevilen evlilik yarışma programı Kısmetse Olur bu hafta pazartesi ve salı günü yayınlanmadı. Televizyon başına programı izlemek için geçen seyirciler yarışmayı göremeyince “Kısmetse Olur neden yayınlanmadı yoksa bitti mi?” sorusunu sormaya başladılar.

KISMETSE OLUR BİTTİ Mİ?

Cumartesi günü yayınlanan yeni KHK’lerle evlilik progralarının kaldırıldığı söylentisi kafalarda soru işaretleri bırakmıştı. Programın yapımcısı bu olaydan sonra bir açıklama yaparak pazartesi günü durumun netleşeceğini söylemişti. Fakat bu açıklamanın ardından yeni bir duyuru gelmedi. Programın ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

Şirin’in sosyal medya hesabında yaptığı ilk açıklama şöyle:

“İlk günden bu yana verdiğiniz tüm desteklere çok çok teşekkür ederiz Kısmetse Olur yeni yasal düzenleme nedeni ile bugün sona ermiştir”

Şirin’in yaklaşık 13 saat sonra yaptığı açıklama ise şöyle:
“Kısmetse Olur pazartesi günü büyük ihtimalle yayınlanacakmış. Kanal pazartesi durumu netleştirecek. Tekrar çekim koyduk. Durumu bildireceğim”

Sözcü