HomeMagazinARİF V 216’YA 3 YENİ OYUNCU!

ARİF V 216’YA 3 YENİ OYUNCU!

ARİF V 216’YA 3 YENİ OYUNCU!

Cem Yılmaz yeni filmi ArifV216 ‘de yer alacak 3 yeni ismi daha açıkladı.

Cem Yılmaz, yeni filmi ArifV216’nın oyuncu kadrosunu açıklamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde eski eşi Ahu Yağtu’nun da kadroda yer alacağını paylaştığı fotoğrafla duyuran Cem Yılmaz, kadroda yer alacağı kesinleşen 3 ismi daha açıkladı. İşte, Cem Yılmaz’ın merakla beklenen yeni filmi ArifV216’nın kadrosunda yer alacağı kesinleşen isimler!

Cem Yılmaz, yeni filmi ArifV216 ‘yla ilgili gelişmeleri sosyal medya hesabından duyuruyor. Ünlü komedyen, Twitter hesabından kadroda yer alacak üç yeni ismi açıkladı. ArifV216 filminde ‘G.O.R.A’da tanıştığı insansı robot 216’nın maceralarını anlatacak olan Cem Yılmaz, Özgür Emre Yıldırım, Tuncay Beyazıt ve Zeynep Kankonde’nin de kadroda yer alacağını duyurdu. İşte, Cem Yılmaz’ın kendi paylaşımlarıyla ArifV216 ‘de yer alacak isimlerin listesi!

ArifV216’nın kadrosunu büyük ölçüde açıklayan Cem Yılmaz, Ahu Yağtu’nun da kadroda yer alacağını ‘Ben V Ahu @ArifV216 da!’ notuyla duyurmuştu.
Kerem Alışık’ın kadroya dahil olduğunu sosyal medyadan, “Hey yavrum hey ! Kerem Alışık abim ArifV216’da” notuyla açıkladı.

Yılmaz, Mert Fırat’ı ise, “Evett ! Ve Mert Fırat ArifV216’da notuyla duyurdu.

Ünlü komedyen geçtiğimiz günlerde de Mustafa Sandal’ın filmle rol alacağını Instagram hesabından Sandal ve Ozan Güven ile birlikte çekilen fotoğrafın altına, “Off be ! ArifV216’da Musti ! Mustafa Sandal ! Olay” yazarak takipçileriyle paylaşmıştı.

Yılmaz, Özkan Uğur’un da ArifV216 kadrosuna katıldığını duyurdu. Yılmaz, paylaşımının altına, “Garavel burda, sevenler burda, sevilenler burada” notunu yazdı.

Yılmaz, Çağlar Çorumlu süprizini şu sözlerle vermişti: Sevgili Çağlar kardeşimle yine fena bir rolle beraberiz @caglarcorumlu @ArifV216

Kadroda yer alacağı kesinleşen ilk isimlerden biri Farah Zeynep Abdullahoğlu olmuştu. Ünlü komedyen, güzel oyuncuyla çekilen fotoğrafını ‘Arif V 216 da Farah @fzaofficial …Çok iyiyiz.’ Notuyla paylaşmıştı.

Neredeyse her filminde yer alan Ozan Güven’in yeni filminde de kendisini bırakmayacağını esprili bir notla paylaşmıştı: ‘216 olmadan olmaz ! @GuvenOzan ilk defa çalışmak kısmet olacak,heyecanlıyım.@ArifV216’

Cem Yılmaz’ın açıkladığı ilk Seda Bakan olmuştu. Filmin başrolü için Seda Bakan’ı seçen Yılmaz’ın ‘Seda V Ben @ArifV216’ notuyla paylaştığı fotoğraf büyük beğeni almıştı.

Yılmaz, usta oyuncu Zafer Algöz’ün de kadroda yer alacağını: ‘Evet geliyor,@zaferalgoz abimle bir maceraya daha hazırız.@ArifV216’ notuyla duyurmuştu.

Hürriyet