HomeMagazinHande Erçel: O gün gelirse neden olmasın!

Hande Erçel: O gün gelirse neden olmasın!

Hande Erçel: O gün gelirse neden olmasın!

2015-2016 yıllarında yayınlanan, birlikte rol aldıkları ‘Güneşin Kızları’ adlı diziden itibaren sıkı dost olan Hande Erçel ve Burcu Özberk, Etiler’de görüntülendi. Kerem Bürsin’in “Bazen çocuk yapma fikri geliyor aklıma ama önemli olan sorumluluk” şeklindeki sözleri hatırlatılan Erçel’den açıklama geldi.

Hande Erçel ve Burcu Özberk, geçtiğimiz akşam Etiler’de bulunan bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. İki arkadaş olan ünlü oyuncular, mekan çıkışı birbirlerinin elini tutup çıktı.

İlhan Şen ile ‘Aşk Mantık İntikam’ dizisinde başrolü paylaşan Burcu Özberk, “Dizimiz çok güzel gidiyor, televizyonda böyle uzun soluklu bir projede yer almak beni mutlu ediyor” dedi.

Geçtiğimiz gün stüdyoda paylaştığı fotoğrafı hakkında konuşan Erçel ise “Yeni ve farklı bir projemiz var, onun için stüdyoya girdim. Çizgi film seslendirmesi falan değil. Sürpriz olsun, çok heyecanlıyım bu proje için” dedi.

“HER ŞEYİN ZAMANI VAR”
Sevgilisi Kerem Bürsin’in “Bazen çocuk yapma fikri geliyor aklıma ama önemli olan sorumluluk. Şimdilik bu sorumluluk sadece fikir olarak kafamda” açıklaması sorulan güzel oyuncu, “Her şeyin zamanı var, eğer olursa neden olmasın” yorumunda bulundu.

Erçel, “Evlilik teklifi bekliyor musunuz?” sorusunu ise “Yok, hiç öyle bir şey beklemiyorum. Kerem de zaten cevabını verdi. Her şeyin bir zamanı var, o gün gelirse neden olmasın” şeklinde yanıtladı. Bu sırada araya giren Burcu Özberk, “Bunu Kerem’e sorun bence” dedi.

“FORMÜL İYİ İNSAN OLMAK”
Yakın arkadaş olan ikiliden Özberk, muhabirlerin “Bunun bir formülü var mı?” sorusu üzerine, “İyi insan olmak” açıklamasını yaptı. Ünlü oyuncular, 2021 yılının kendileri için şanslı ama ülke için şanssız bir yıl olduğunu söylediler.

Haklarında çıkan ‘aşk’ haberlerini uzun süre reddeden Hande Erçel ve Kerem Bürsin, birlikte rol aldıkları ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi sezon finali yaptıktan sonra Maldivler tatiline çıkmış ve sosyal medya paylaşımlarıyla iddiaları doğrulamıştı.

‘EVLİLİK’ AÇIKLAMASI
34 yaşındaki yakışıklı oyuncu, “Evlilik düşünüyor musunuz? sorusuna, “Biz şu an ilişkimizin tadını çıkarıyoruz. Evlilik çok önemli bir mevzu. Önümüzde işler var, kariyer planlamamız var. Oralara geçmek için daha çok uzun bir yolumuz var” karşılığını vermişti.