HomeMagazinEda Taşpınar’ın yeni arkadaşı ya da…

Eda Taşpınar’ın yeni arkadaşı ya da…

Eda Taşpınar’ın yeni arkadaşı ya da…

İnstagram paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran sosyetik güzel Eda Taşpınar, Bebek’te bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. Taşpınar’ın “Yabancı bir arkadaşım, Türkiye’yi gezdiriyorum. İlişki durumu yok” dediği kişinin yeni sevgilisi olduğu iddia edildi.

Yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Taşpınar, Yunanistan’lı arkadaşı ile Bebek’te görüntülendi. Bebek Otel’den çıktığı sırada gazetecileri fark eden ikoncan, beyefendiye durumu kısaca anlattıktan sonra ters yöne yöneldi. Muhabirleri atlatmaya çalışan sosyetik güzel, ”Tatilden yeni döndüm” dedi. “Tatilim keyifli geçti” açıklamasını yapan Taşpınar, “Tatilinize devam edecek misiniz?” sorusuna, ”Biraz çalışalım bakacağız” yanıtını verdi.

Bir Arkadaşım

‘Yanınızdaki beyefendi kim?’ sorusunu, ”Bir yabancı arkadaşım, Türkiye’yi gezdiriyorum. Bir ilişki durumu yok” şeklinde yanıtladı. Yunanistan’lı beyefendi ile 100 metre ileride yeniden bir araya gelen sosyetik güzel, ”Henüz yeni geldi, İstanbul’u geziyor. Kapadokya’mız var bizim nefis yerler, bakacağız. Yabancılar bayılıyor, Türkiye şahane yer” dedi.

Taşpınar, tekrar yan yana geldiği kişi için, ”Ben bir kadınla bir erkeğin arkadaş olabileceği çok iyi anlaşılabilen bir şey olmadığı için böyle yapıyorum ki gereksiz şeyler olmasın” şeklinde konuştu. Taşpınar’ın yakın çevresine göre, ikilinin yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi. Sosyetik güzelin yanındaki kişinin, eski eski aşkı Çağrı Atakan’a olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

Çağrı Atakan ile yaşadıkları fikir ayrılığı nedeniyle ilişkilerine son noktayı koyduklarını, “Fikir anlaşmazlığı yüzünden birlikte karar alarak, ilişkimizi bitirdik. Böyle olması gerekiyordu, dostça ve arkadaşça bitti. Hayırlısı olsun” sözleriyle ayrılığı açıklamıştı