HomeMagazinEbru Gündeş ile Rassan Khoshnaw ayrılığa dayanamadı! Dubai’de böyle yakalandılar

Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw ayrılığa dayanamadı! Dubai’de böyle yakalandılar

Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw ayrılığa dayanamadı! Dubai’de böyle yakalandılar

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, geçen mayıs ayından beri Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşıyordu. Birlikteliklerini gözlerden uzak tutmak için çabalayan çift, geçen haftalarda da evlilik kararı almıştı. Ancak Ebru Gündeş, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Rassan Khoshnaw ile yollarını ayırmıştı. Çift, ayrılığa dayanamadı. Ebru Gündeş ile Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw barıştı. Çift, Dubai’deki barışma tatilinde objektiflere yakalandı.

Türkiye’nin en güçlü seslerinden birine sahip olan şarkıcı Ebru Gündeş, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor. Ebru Gündeş, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Rassan Khoshnaw ile aşk yaşıyordu.

Mayıs ayından bu yana Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşayan, birlikteliklerini nikah masasına taşımaya hazırlanan ikili yollarını ayırma kararı almıştı.

Khoshnaw’ın, ünlü sanatçıya Dubai’de evlenme teklif ettiği iddiasıyla birlikte çiftin nikâh masasına oturacağına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak beklenen olmadı. Sürpriz ilişki, sona ermişti.

İddiaya göre ayrılığın nedeni, Ebru Gündeş’in yoğun iş temposu olduğu biliniyordu.

Meğer çiftin ayrılık nedeni, aşkın bitmesi ya da aralarındaki herhangi bir sorun değilmiş.

MEĞER AİLE BASKISI AYIRMIŞ…

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre aşık çift, Rassan Khoshnaw’ın ailesinin baskısı nedeniyle ayrılmak zorunda kalmış. Khoshnaw Ailesi, 22 yaş fark nedeniyle oğullarının Ebru Gündeş’le evlenmesine karşı çıkmış.

Ancak aşk galip geldi! Çift, Dubai’de barışmalarını kutlarken, ünlü bir İtalyan restoranında objektiflere takıldı.