HomeUncategorizedÇEŞME’NİN YILDIZI BU YAZ DA “THE BEACH OF MOMO”

ÇEŞME’NİN YILDIZI BU YAZ DA “THE BEACH OF MOMO”

ÇEŞME’NİN YILDIZI BU YAZ DA “THE BEACH OF MOMO”

Geçen yaza damgasını vuran The Beach of MOMO, lüks bohem konseptiyle 17 Mayıs Cuma günü Çeşme Dalyan’da yeniden kapılarını açtı.

Yemek, keyif ve eğlence tutkunlarının Ege’deki yeni adresinde mekanın yaratıcısı Burak Beşer, iddialı ekibiyle bu yaz da Çeşme’nin yıldızı olacak. Akdeniz mutfağından ilhamla hazırlanan nefis yemekler yine ünlü İtalyan şef Carlo Bernardini imzalı olacak. Eğlencesiyle de akıllara kazınan The Beach of MOMO’nun müzik direktörlüğünü ise bu yıl Dj Tankut Karakurt üstleniyor. Dj Yakuza, Cüneyt Öztürk ve Murat Tokuz gibi yetenekli isimler yaz boyunca setin başına geçerken; Pazar günleri ilk kez gerçekleşecek “Sunday Ritual” konseptli partiler de çok konuşulacak. Konumu, yemeği, eğlencesi ve servisiyle yaz tatili standartlarını değiştiren The Beach of MOMO, sürpriz sanat ve tasarım projeleriyle bu yaz da oldukça iddialı.

Lüks bohem konseptiyle geçen yaza damgasını vuran The Beach of MOMO, yaz coşkusuna kaldığı yerden devam ediyor. 17 Mayıs Cuma günü Dalyan’da kapılarını açan yazın en popüler durağı, yaratıcısı Burak Beşer ve iddialı ekibiyle yine Çeşme’nin yıldızı olacak. İşletmeciliğini Turgay Yıldız’ın yapacağı iyi yemek ve iyi müziğin Çeşme’deki adresi The Beach of MOMO’nun Ece Akbulut imzalı konsept tasarımı, denize bakan alanların genişlemesi ve ufak dokunuşlarla yaza hazır.

Yenilenen menü
Akdeniz mutfağından ilhamla hazırlanan ve büyük beğeni toplayan zengin menü, bu yaz da ünlü İtalyan şef Carlo Bernardini imzalı. Çok sevilen karpuzlu mantı, makarna, pizza ve salataların yanı sıra uzun öğle yemekleri için paylaşımlık yeni Akdeniz lezzetleri ve kaburgalı burger gibi daha hızlı yenebilecek yeni tatlar da konukların beğenisine sunulacak.

Yemek ve eğlencesiyle olduğu kadar kokteylleriyle çok sevilen MOMO’nun menüsünde yine birbirinden lezzetli tatlar var. Sektörün tanınmış ve yetenekli bar şefi Aydın Gürhan, keşfettiği her yeni tadı ve klasikleşen kokteylleriyle yaz boyunca barda olacak.

Müzik yine başrolde
Bu yazı müzikal anlamda güçlü bir ekiple karşılayan The Beach of MOMO’nun müzik direktörlüğünü yetenekli Dj Tankut Karakurt üstleniyor. Her Cuma setin başına geçecek olan Tankut Karakurt dışında Perşembe akşamları Dj Yakuza, Cumartesi günleri ise çok sevilen Murat Tokuz geç saatlere kadar kabinde olacak. Pazar günleri de Cüneyt Öztürk ile “Sunday Ritual” Çeşme’nin en ses getiren partileri gerçekleşecek. Yetenekli dörtlü dışında birçok sürpriz isim de MOMO’da olacak.

Konumu, yemeği, eğlencesi ve servisiyle yaz tatili standartlarını değiştiren The Beach of MOMO; içeriği, sürpriz partileri, sanat ve tasarım projeleriyle bu yaz da oldukça iddialı.