HomeMedya‘CENAZEME HİÇBİR SİYASİYİ İSTEMİYORUM’

‘CENAZEME HİÇBİR SİYASİYİ İSTEMİYORUM’

‘CENAZEME HİÇBİR SİYASİYİ İSTEMİYORUM’

Yıldız Tilbe, medyada aşı karşıtı ilan edildiği gerekçesiyle sert tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, Twitter’da şu açıklamaları yaptı:

  • TRT 1 ayıp değil mi, yalan haber yapıyorsunuz? Beni aşı karşıtı ilan ediyorsunuz, yakıştı mı size kaç gündür aşı olmadım diyorum, ben karşıt ya da kale değilim.
  • Okullara dayatılan aşı kampanyasını, maske vs dayatmasını kınıyorum. İnsan oksijen alıp karbondioksit veren bir varlık. Neden maskenin içindeki pis havayı solusun çocuklar? Oksijeni engelleyen maskeleri reddediyorum. Allah’ın temiz havasını çocuklardan nasıl esirgersiniz?
  • Herkes kendisinden sorumludur. Kimsenin kimseyi aldatmaya hakkı yoktur, hiçbir kurumun, gazete-TV’nin bir kişiyi olmadığı bir haldeymiş gibi kamuoyuna sunmaya hakkı yoktur. İftiradır, yalancılıktır, yasal değildir, etik değildir, hiçbirşeyce değildir.

‘Rahmet dileklerini kabul etmiyorum’

  • Allah’ın dediği olur. Eğer ölürsem Allah’ın emriyledir. TRT’ye ve yalan haber yapan gazetelere inanmayın, Cenazeme bi tane siyasi kişilik istemiyorum. Hiçbir siyasi parti ya da kişinin çelengini ya da rahmet dileğini kabul etmiyorum. Cenazeme gelmesinler, adımı anmasınlar hiçbiri.
  • Aşı olmadım, olmak istemiyorum, olmuyorum. Kimseye aşı olun ya da olmayın demiyorum. Ben olmam çünkü güvenmiyorum. Dünyada sayısız bilim adamı reddediyor, kabul eden de var. Ben reddedenlere inanıyorum. Aşı olmuyorum, dünya kabul etsin ben de edeyim, o kadar.