HomeMagazinCansu Dere ile Nur Fettahoğlu’ndan ‘Meryem Uzerli’ sorusuna kaçamak yanıt!

Cansu Dere ile Nur Fettahoğlu’ndan ‘Meryem Uzerli’ sorusuna kaçamak yanıt!

Cansu Dere ile Nur Fettahoğlu’ndan ‘Meryem Uzerli’ sorusuna kaçamak yanıt!

 ‘Sadakatsiz’ dizisinde başrol oynayan Cansu Dere, yakın arkadaşları Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlu’yla önceki akşam Etiler’de bir mekanda bir araya geldi. Çıkış kapısında Dere ve Fettahoğlu’na yapımcı Timur Savcı’nın diziyi bırakıp Almanya’ya dönen Meryem Uzerli ile alakalı yaptığı açıklamalar soruldu. Konuyla ilgili dizinin ‘Mahidevran Sultan’ı yorum yapmazken; ‘Muhteşem Yüzyıl’a konuk olan Dere’den Savcı’ya destek geldi.

‘MUHTEŞEM YÜZYIL’DAKİ KRİZ SORUSUNA YANIT

 “Muhteşem Yüzyıl” da birlikte rol alan Cansu Dere ve Nur Fettahoğlu’na yapımcı Timur Savcı’nın diziyi bırakıp Almanya’ya dönen Meryem Uzerli’yle alakalı yaptığı açıklamalar soruldu.

DERE’DEN SAVCI’YA DESTEK 

Diziye ‘Firuze’ karakteriyle konuk olan Cansu Dere, konuyla ilgili; ”Biz Timur Savcı’yla yeni karşılaştık, ne demişse doğru söylemiştir” diye konuştu.
O sırada Dere, ‘Meryem Uzerli’nin kaprisleri oluyor mu?’ sorusunu duyunca, ”Kimin? Ben çok misafirdim ‘Muhteşem Yüzyıl’a böyle bir yorum yapamam ama daha önce çalıştığım bir yapımcı Timur, çokta iyidir işinde, ne söylediğini bilemedim çünkü” dedi.

KONUŞMAK İSTEMEDİ 

Aynı dizide ‘Mahidevran Sultan’ karakterine hayat veren Fettahoğlu ise Meryem Uzerli’yle alakalı, ”Ben bununla alakalı bir şey söylemeyeyim arkadaşlar, ikisini de çok seviyorum” şeklinde cevapladı.

NE OLMUŞTU?

Reyting rekorları kıran dizilerin yapımcısı Timur Savcı, birkaç gün önce katıldığı programda 2013 yılında ‘tükenmişlik sendromu’na yakalandığını söyleyerek ‘Muhteşem Yüzyıl’daki ‘Hürrem’ rolünü bırakıp Berlin’e dönen Meryem Uzerli hakkında konuştu. Savcı, Meryem Uzerli’nin 2013 yılında “tükenmişlik sendromuyla” aniden diziyi bırakmasını tüm ekibe karşı saygısızlık, şımarıklık olduğunu düşündüğünü söyledi.
“Savcı, “Meryem’in diziyi bırakması bana da sürpriz oldu. Bu durumlarda seri katil soğukkanlılığım var. Meryem’in abisi araya girdi, başkaları araya girmeye çalıştı ama bitti dedim. Geri dönüşü yoktu artık” ifadelerini kullanmıştı.