HomeMagazinBrooklyn Beckham, Düğün Yeminini Dövme Yaptırdı

Brooklyn Beckham, Düğün Yeminini Dövme Yaptırdı

Brooklyn Beckham, Düğün Yeminini Dövme Yaptırdı


Brooklyn Beckham, yılın kocası olmaya aday! Çünkü eşi Nicola Peltz için ettiği evlilik yeminini koluna dövme yaptırdı. Ömür boyu hatırlanacak bir yemin!

Victoria ve David Beckham’ın oğlu, Instagram hikayesi aracılığıyla 27 yaşındaki karısına dokunaklı övgülerini gösterdi. Mürekkepten tatlı alıntılar şöyleydi: “Nicola, koridordan aşağı yürüdüğünde nefesim kesiliyor, bu gece ve her zaman çok güzel görünüyorsun.”

“Sana sahip olmak, hayatımda başıma gelen en iyi şey, çünkü sen beni bugün olduğum adam haline getirdin. Bu günü o kadar uzun zamandır bekliyordum ki… En iyi eş, koca ve erkek olacağıma; her zaman seninle ilgileneceğime, seni güldüreceğime, güvende hissettireceğime ve en önemlisi seveceğime söz veriyorum.”

Brooklyn’in dövmesi şöyle devam ediyordu: “Hayallerimizi birlikte yaşamak, bir sürü bebek sahibi olmak ve sonsuza kadar senin olmak için sabırsızlanıyorum çünkü sen sonsuza kadar benimsin.”

Bu, Beckham’ın Peltz onuruna yaptırdığı ilk dövme değil. Sırtında, Nicola’dan Ocak 2021’de aldığı bir aşk mektubu da var. Not, “Sonsuza kadar… Ne zaman endişeli hissedersen bunu oku” diye başlıyor. “Senin ne kadar derinden sevildiğini bilmeni istiyorum. Sen tanıdığım en iyi kalbe sahipsin ve umarım senin sevgin olmadan bir gün geçirmem.”

Tatlı mesajın hemen üstünde Peltz’in gözlerinin bir resmi var. Brooklyn, vücudunun başka bir yerinde, koluna Peltz’in rahmetli büyükannesinin adı Gina’nın dövmesini yaptırdı. Beckham o sırada tasarımı gösterirken, “Doğum günün kutlu olsun bebeğim, seni ne kadar sevdiğimi sana anlatamam” dedi. Peltz dövme için, “En iyi doğum günü hediyesi” dedi.

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz, 2 yıldan fazla çıktıktan sonra evlendiler