HomeMagazinBADE İŞÇİL’DEN AŞI İTİRAFI!

BADE İŞÇİL’DEN AŞI İTİRAFI!

BADE İŞÇİL’DEN AŞI İTİRAFI!

Bade İşçil, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Oyuncu, tartışmaya neden olan ithal aşıyla ilgili olarak sağlıkçılara güvendiğini söyleyip, “Onlardan iyi bilemeyiz yaptırın derlerse yaptıracağız. Riskin olduğu sektördeyim ben de herhalde bu sektöre de aşılama yapılacaktır” dedi.

Yakınlardaki bir kitapçıdan kitap almak için evden çıktığını ve son dönemde bilime merak sardığını söyleyen Bade İşçil “Bilim kitapları okumaya başladım şu pandemi dönemimde. Araştırmacıyım biraz eksik kalan tarafları oradan tamamlıyorum. Açığım var onları kapatıyorum. Evdeyiz risk almamaya çalışıyorum” diye konuştu.

Dijital platformdaki bir dizide yer alan oyuncu, “Dijitalde olmak oyuncu için daha mı konforlu?” sorusu üzerine ilginç bir yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, “Evet süreler uzun yetişkin filminde oynuyorum artık. Yetişkin yetişkin oluyoruz biz. Şu sürece girince de insan çalışmaya her şeyi özlüyor” ifadesini kullandı.

İşçil ayrıca son dönemde sanat dünyasında da tartışmalara neden olan ithal aşıya sıcak baktığını ve setlerin de aşılanabileceğini söyledi.

Sağlıkçılara güvendiğini anlatan oyuncu, “Bizim sağlıkçılarımız ne diyorsa onlardan daha iyi bilemeyiz, ne yap derlerse yapacağız. Sonuçta dünyanın ortak dili İngilizce değil mi? Ne yaptıracaklarsa yapacağız. Temassız kalabildiğince kendimi korumaya çalışacağım, risk almamayı tercih ederim. Riskin olduğu bir sektördeyim insan içinde çalışıyorum, bir de bizim işimizde maske de yok öyle bir çekim şansımız da olmadığı için herhalde o sektöre de özellikle aşılama yapacaklardır” şekilde konuştu.

Snob Magazin