Homeİş DünyasıAkan Global Lojistik’in geleneksel yılsonu yemeği Bursa’da gerçekleşti

Akan Global Lojistik’in geleneksel yılsonu yemeği Bursa’da gerçekleşti

Akan Global Lojistik’in geleneksel yılsonu yemeği Bursa’da gerçekleşti

Akan Global Lojistik’in yılsonu yemeği Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in katılımıyla gerçekleşti. Bursa’da gerçekleşen davette sanatçı Selen Servi sahne aldı.
Her sene yılsonunda seçkin isimlerin katılımıyla davet düzenleyen Akan Global Lojistik, bu sene de geleneği bozmadı. Üst düzey davetlilerin katıldığı geceye Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in yanı sıra İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Mustafa Gültepe, Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Nüvit Gündemir, iş dünyasının önemli isimlerinden Yaşar Küçükçalık ve birçok sanayici iş insanı vardı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, gecede kısa bir konuşma yaptı. Metin, “Tüm dünya zor bir dönemden geçiyor. Ülke olarak bu zor günleri hep birlikte çalışarak ve güçlenerek atlatacağız.” dedi. Akan Global adına Bülent Arıkan da kısa bir konuşma yaptı. Arıkan, “Akan Global Lojistik olarak her yılsonunda geleneksel olarak düzenlediğimiz davetimize katılan tüm konuklarımıza teşekkürlerimizi sunarız. Zorlu bir yılı geride bıraktık. Yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk, bereket getirmesini diliyoruz.” dedi.

Sanatçı Selen Servi’nin sahne aldığı gecede konuklar keyifli anlar geçirdi.