HomeMagazin“YUVA YIKAN KADINLAR BALÇIĞIN İÇİNDELER”

“YUVA YIKAN KADINLAR BALÇIĞIN İÇİNDELER”

“YUVA YIKAN KADINLAR BALÇIĞIN İÇİNDELER”

Televizyon programcısı ve yazar Yelda Kırçuval, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Farklı tarzıyla dikkat çeken Kırçuval, yeni projesi ve sanat dünyasının ilişkileri üzerine ilginç açıklamalarda bulundu.

Tarzını her daim kendi belirlediğini vurgulayan Yelda Kırçuval “Bazen söylemek istediğinizi seçtiğiniz parçalarla yansıtırsınız. Ben aldığım parçalara mutlaka dokunuş yaparım. Bu pantolon benden sonra moda olabilir. Hiçlik içinde teklik mesajı veriyorum. İki bacaklı pantolon giymeyi çoğu zaman tercih etmiyorum” dedi.

Kanal D’de başlayacak olan Birce Akalay ve Enis Arıkan’ın sunduğu ‘Benimle Söyle’ programında jüri üyeliği yapmaya hazırlanan Kırçuval, yeni heyecanını “Çok keyifli bir program olacak. 100 tane jürinin olması, izleyicilerin kendilerindeki karşılığı mutlaka görmeleri demek. Çok seslilik, ekranda seyreden herkesi daha fazla tutacak. Benim de içinde bulunduğum 27 kişilik bir ana jürimiz var. Metin Arolat, Ferman Akgül, Ayta Sözeri gibi isimler var. Bu yüzden yarışmacıların her şeyleriyle fark yaratmaları gerekiyor” cümleleriyle anlattı.

“İLETİŞİMLE TOKAT ATACAĞIM”

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi kurucularından olan Kırçuval, “Bu proje benim televizyoncu kimliğimle yıllardır sahada olmamın özeti olacak. Birbirinden kıymetli yarışmacılar var. Benim değerlendirmelerim başarı ve başarısızlığa net nokta atışı yapacak. Farklı bir Yelda ile izleyicilerimin karşısında olacağım. Hayatın, müziğin, sanatın temelini iletişim oluşturur. Ben orada iletişimle tokat atacağım” açıklamasını yaptı.

“YUVA YIKAN KADINLAR BALÇIĞIN İÇİNDELER”

‘İnsanı İnsan Acıtır’ kitabının yazarı Kırçuval, yuva yıkan kadınlarla ilgili ise “Kadının canını en çok yine kadın acıtıyor ve en yakınındaki bile olabiliyor. Bir kadın yuva yıkıyorsa küstahın önde gidenidir. Yuva yıkıp mutluluk sağlamaya çalışan kadınlardansanız hayatınız boyunca mutlu olamazsınız, gerçekçi olalım. Her zaman için bir tarafınız eksik kalır, balçığın içinde yuvarlanıp durursunuz. Bana kalırsa yuva yıkan kadınlar balçığın içindeler” şeklinde konuştu.

“MEDENİYETLE AHLAKSIZLIĞI KARIŞTIRIYORUZ”

Ünlü televizyoncu , “Sizce sanat dünyasında neden ilişkiler uzun sürmüyor” sorusuna ise “Çok fazla yamanız varsa eğer, dikiş tutmaz. Dünyanın en iyi terzisini getirseniz de o yamalara dikiş tutturamazsınız. Bir noktadan sonra atar ve sızıntılar başlar. Yaması olanın ilişkisi normal seyretmez. Biz günümüzde medeniyetle ahlaksızlığı, modernlikle edepsizliği karıştırıyoruz. Medeniyetle ahlaksızlığı karıştıran bir zihniyet ayrılık sonrası sevgilisinin arkadaşıyla da kankasıyla da çıkar, evlenir de, evine girip çıkanla da birlikte olur” cevabını verdi.