HomeMagazinYÜSRA GEYİK’TEN EVLİLİK AÇIKLAMASI

YÜSRA GEYİK’TEN EVLİLİK AÇIKLAMASI

YÜSRA GEYİK’TEN EVLİLİK AÇIKLAMASI

Kanal D’de ekrana gelen ‘Arka Sokaklar’da Zeliha Çoban karakterine hayat veren Yüsra Geyik (30), Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. Oyuncu, “Dizi bildiğiniz gibi çok güzel bir şekilde devam ediyor. 15 sene önce ilk girdiğimde çocuktum şimdi projede muhabiri oynuyorum. Her sene son sezon diye haberler çıkıyor ama reytingler de çok iyi olduğumuz için her seferinde sözleşme yeniliyoruz ve devam ediyoruz. Bu da bizi ayrıca mutlu ediyor. Sette artık aile gibi olduk, o kadar alıştık ki birbirimize bazı sahneleri prova yapmadan çekiyoruz” açıklamasında bulundu.

Geyik, “Dizi final yaptıktan sonra nasıl bir karakter de rol almak isterdiniz?” sorusuna, “Şu an ki rolümden farklı, ters bir rol olmasını isterdim. Kendimi tekrarlamamak için iyi bir seçim olurdu. Şöyle yalıda yada köşk de geçen bir dizi de rol almak hiç fena olmazdı” yanıtını verdi.

Geçtiğimiz günlerde ‘Ankilozan Spondilit’ hastalığına farkındalık yaratmak için yer aldığı reklam projesinde gelinlikle görüntülenen oyuncu, “Sizi ne zaman gelinlikle göreceğiz?” sorusuna ise, “O yaşa geldim galiba bana da evlilik sorduğunuza göre… Her kadının hayalidir tabii ki ama benim şu an için kalbim boş, henüz bir ilişkim yok, kısmet bu işler” cevabını verdi.