HomeUncategorizedYILIN MİMAR SİNANLARI ÖDÜL TÖRENİ’NE ASUDE CEMRE DAMGASI

YILIN MİMAR SİNANLARI ÖDÜL TÖRENİ’NE ASUDE CEMRE DAMGASI

YILIN MİMAR SİNANLARI ÖDÜL TÖRENİ’NE ASUDE CEMRE DAMGASI

Özel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi’nin bu yıl 4. kez gerçekleşen ödül töreninde ‘YILIN MİMAR SİNANLARI’ ödüllerini aldı.

Yıldız Şale Köşkü’nde gerçekleşen ödül törenine okul öğrencileri ve ailelerinin yanı sıra ödül kazanan isimler katıldı.

Halen okulun öğrencisi olan ve bu yıl O Ses Türkiye yarışmasında ikinci olan Aziz Kiraz’ın yanı sıra, okuldan 4 yıl önce mezun olan ve dünyanın en küçük sopranosu olarak anılan Asude Cemre İnci, ödül törenine performanslarıyla damga vurdu.

Aziz Kiraz “Araftayım” isimli şarkıyı seslendirirken, Asude Cemre İnci Emma Shapplin’den dinlemeye alışık olduğumuz, “Spente Le Stelle” isimli şarkıyı muhteşem bir yorumla seslendirdi ve başta Özkan Uğur olmak üzere salonda bulunan Zara, Jülide Ateş, Reha Muhtar, İsmail Küçükkaya, Sumru Yavrucuk, televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, Kadir Çöpdemir, Engin Altan Düzyatan ve Büşra Pekin’den büyük alkış aldı.

Ünlü işletmeci ve Portaxe adlı mekanın sahibi Lütfü Sapmaz’ın yanı sıra, genç şarkıcı Dilek de ödül töreninin konukları arasındaydı.

Ünlü televizyoncu Yelda Kırçuval’ın muhteşem sunumuyla gerçekleşen ödül töreninde Reha Muhtar – Yılın En İyi Köşe Yazarı, Jülide Ateş – Yılın En İyi Haber Spikeri, İsmail Küçükkaya – Yılın En İyi Sabah Haberleri, Yüksel Aytuğ – Yılın En İyi Televizyon Eleştirmeni, Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma – Aragaz’la, Yılın En İyi Radyo Programı ödülüne layık görüldü ve ödül aldı.

Törende ayrıca Zara, Yılın En İyi Arabesk Kadın Sanatçısı, Buray da Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek Pop Şarkıcısı dalında ödül kazandı. 
Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Didem Balçın, Diriliş – ERTUĞRUL dizisindeki oyunculuklarıyla, Yılın En İyi Dizi Oyuncuları ödülüne layık görüldüler.

KADEM Derneği Başkanı Sare Aydın, Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülüne layık görülürken, Süleyman Atanısev Yılın En İyi Erkek ve Sumru Yavruvuk da Yılın En İyi Kadın Tiyatro oyuncusu ödülüne layık görülerek, ödül aldı.

MFÖ Grubu’ndan tanıdığımız Özkan Uğur, Onur Ödülü’ne layık görülürken, genelde ödülünü alıp gidenlerin aksine, ödül töreninin sonuna kadar salonda kaldı ve bu durum, salonda bulunanlar tarafından büyük takdirle karşılandı.