HomeUncategorizedSAİDE YAZA DAMGASINI VURACAK

SAİDE YAZA DAMGASINI VURACAK

SAİDE YAZA DAMGASINI VURACAK

Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan Erdem Kınay imzalı “Oradan Oraya” isimli singıl albümüyle dikkat çeken SAİDE, yaz aylarının en iddialı şarkılarından birinin altına imza atmış olmanın heyecanını yaşıyor.

Dinleyen herkesin tam not verdiği Erdem Kınay imzalı “Oradan Oraya” şarkısı için başta Demet Akalın,  Seçkin Piriler ve Merve Özbey olmak üzere, sosyal medya hesapları üzerinden birçok ünlü isim SAİDE’ye destek verdi, vermeye de devam ediyor.

“Oradan Oraya” isimli hareketli şarkısına Kemal Başbuğ imzalı bir de klip çeken SAİDE’nin hareketli şarkısı, şu sıralar radyolarda en çok çalan şarkı olarak da dikkat çekiyor.

“Oradan Oraya” ve “Gözyaşım Sende” isimli iki şarkılık single çalışmasıyla SAİDE, yaz aylarına damga vuracak ve özellikle de “Oradan Oraya” şarkısı, Çeşme ve Bodrum sahillerinin vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor.

Güçlü sesiyle, uzun yıllardır sahne çalışmaları yapan ve Arnavutköy Levendiz Meyhanesi’nde solist olan SAİDE, “Oradan Oraya” şarkısıyla müzik dünyasına girerek hem kalıcı olmak, hem de emin adımlarla bu söktörde ilerlemek istiyor. 

Azerbaycan Bakü'de dünyaya gelen SAİDE, altı kişilik bir ailenin en küçük ferdi. İlk ve orta öğrenimini Bakü'de tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte İstanbul'a yerleşti. Altı yaşından beri piyano çalan sanatçı, lise döneminde Azerbaycan'ın ünlü sanatçılarından olan Arif Babayev'den özel müzik eğitimi aldı. Müzik onun için vazgeçilmez bir tutku olunca, müzik  hayatına Haliç Üniversitesi Konservatuar Bölümü'nde  devam etti. Konservatuar döneminde Feryal Öney'den de şan dersleri alan SAİDE, müzik dünyasının yakından tanıdığı  bir çok sanatçıya vokallik yaptı. Sanatçı, Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olup, beş yıl boyunca piyano öğretmenliği yapmıştır ve halen sahne hayatına başarılı bir şekilde devam etmektedir.