HomeUncategorizedYANKI ALPER’DEN YENİ ALBÜM

YANKI ALPER’DEN YENİ ALBÜM

YANKI ALPER’DEN YENİ ALBÜM

Geçen sene piyasaya sürdüğü tekli albümü “İmdat” ile iyi bir çıkış yakalayan Yankı Alper, 2015 yılının sonuna doğru yeni albümü ile de karşımıza çıkıyor. 

Çıkış parçası olan “Sahi”ye albümün adını da veren Alper’in albümünde; “Sıradan”, “Vursunlar Yerime” ve “İmdat” gibi parçaların yer aldığı bu son albümde “Vursunlar Yerime” parçasının farklı versiyonları da bulunuyor. Toplam da beş parçaya yer veren sanatçının bu son albümünün de bir önceki kadar ilgi görmesi bekleniyor. 

Atınç Dayıgil’in prodüktörlüğünü yaptığı albümde, Bülent Altınbaş, Can Şengün, Erdem Sökmen, Göksun Çavdar, gibi isimler de görev alırken Günden Yaylı Grubu da ciddi oranda destek sağlamış. Çıkış parçası olan “Sahi” ve “Vursunlar Yerime” parçalarının düzenlemesinde ise Murat Yeter imzası bulunurken, “Sıradan” parçasının düzenlemesini Özgür Ordulu gerçekleştirmiş. Diğer şarkı “İmdat” ise Febyo Taşel'in düzenlemesi ile yapılmış. Sevilen radyocu Yasemin Şefik’in albüm fotoğraflarını çektiği de ilk bakışta anlaşılıyor. 

Söz ve müziğinin kendisine ait olduğu “Sahi” şarkısının klipinin çekilmesi için kamera karşısına geçen yakışıklı müzisyene “O Hayat Benim” dizisinden tanıdığımız “Larissa Gecemer” eşlik ediyor. 

Piktora Yapım aracılığı ile çekilen klipin yönetmen koltuğunda yer alan isim ise Fatih Ahmet Kaya. Sosyal medyada isminden oldukça söz ettiren “Tut Elimi” fotoğraflarından da destek alınan klip, Beykoz’da bulunan bir villada çekilirken hem iç hem de dış mekanlardan yararlanılarak oluşturuldu. 3 Aralık tarihinden itibaren dijital platformlarda yer bulacak olan “Sahi” Avrupa Müzik” markası ile sevenleriyle buluşacak.