HomeMagazinÜNLÜ SANATÇIDAN ‘İHANET’ AÇIKLAMASI!

ÜNLÜ SANATÇIDAN ‘İHANET’ AÇIKLAMASI!

ÜNLÜ SANATÇIDAN ‘İHANET’ AÇIKLAMASI!

Cem Özer, sosyal medya hesabında eşi Pınar Dura’nın fotoğrafını paylaştığı gün, Bodrum’da başka bir kadınla görüntülendi. Ünlü şovmen, el ele güneşlendiği kadının eşiyle ortak arkadaşları Emine Aydın olduğunu söyledi.

EL ELE GÜNEŞLENDİLER

2017 yılında evlendiği 5’inci eşi Pınar Dura ile Bodrum’da tatil yapan ve fotoğraflarını sık sık sosyal medyada paylaşan Cem Özer, önceki gün Akyarlar’daki Sentido Bellazure Beach’teydi.

Ünlü şovmen plajda kumral bir kadınla el ele güneşlenirken objektife yansıdı. İkilinin samimi tavırları, Özer’i tanıyan tatilcileri şaşırttı.

PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞ

Cem Özer, birlikte görüntülendiği kadının eşiyle ortak arkadaşları olduğunu ve aralarında aşk ilişkisi bulunma-dığını söyledi:

“Hanımefendi iş insanı. Kendisi aile dostumuz. Bir önceki gece yaşadığı sıkıntılardan dolayı psikolojisi bozulmuş. Beni aradı, buluşup sohbet ettik. Dost tesellisi diyebiliriz. Dostane bir şekilde el ele tutuştuk. Gizli saklı bir durum olsa orada ne işimiz var?”

Yanlış yorumlamışlar

Emine Aydın, Cem Özer’le el ele tutuşmalarının yanlış anlaşıldığını söyledi: “Kim ne gördüyse yanlış yorumlamış. Biz dostuz. Cem bir hastalık sürecinden yeni çıktı, yanlış haberlerle yıpratılmasın. Eşi Pınar da çok yakın arkadaşım, onun da üzülmesini istemem.”

El ele tutuşmuş olamazlar

Pınar Dura, “Ben de Bodrum’daydım, pazar günü İstanbul’a döndüm. Cem orada arkadaşlarımızla takılıyor. Ama biriyle el ele görülmesi mümkün değil. Öyle bir şey olamaz” dedi.