HomeMagazinÜNLÜ MANKENLER PODYUMA ÇIKTI

ÜNLÜ MANKENLER PODYUMA ÇIKTI

ÜNLÜ MANKENLER PODYUMA ÇIKTI

Melahat Öztürk’ün sahibi olduğu Hasret Moda, yeni gelinlik ve damatlık tasarımlarını “Gelin Damat Fashion Day 51 Modacı 51 Moda Evi 2019” etkinliğinde tanıttı. Büyük ilgi gören defilede Tuğba Özay, Ece Gürsel ve Özge Ulusoy da podyuma çıktı.

Türkiye’nin en büyük gelinlik ve damatlık defilesi organizasyonu “Gelin Damat Fashion Day 51 Modacı 51 Moda Evi 2019”, 10 Mart Pazar günü Çırağan Sarayı’nda düzenlendi. Sunuculuğunu Wilma Elles’in üstlendiği organizasyona damgasını vuran marka, Hasret Moda oldu.

ÜNLÜ MANKENLER PODYUMA ÇIKTI

Hasret Moda Evi’nin 2019 gelinlik trendlerini belirleyen tasarımları büyük beğeni topladı. Markanın birbirinden iddialı modellerini defilede Ece Gürsel, Tuğba Özay ve Özge Ulusoy’un da aralarında bulunduğu ünlü mankenler tanıttı.

“GELİNLİK HAZIR, ŞİMDİ SIRA HAYIRLI KISMETTE”

Ece Gürsel ve Tuğba Özay, büyük ilgi gören Hasret Moda defilesi öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı. Objektiflerin karşısına gelinlikle çıkan Tuğba Özay, “Bu gelinliği benim için 6 ayda hazırlamışlar. Artık hayırlısıyla bir kısmet de gelir ardından” diyerek evliliğe yeşil ışık yaktı.

“BOŞANMA KIYAFETİ DE YAPIN MELAHAT HANIM”

Tuğba Özay, Hasret Moda’nın sahibi Melahat Öztürk’ten de şaşırtıcı bir istekte bulundu: “Şimdi moda boşanmak biliyorsunuz. İnsanlar çatır çatır boşanıyor. Ben çok üzülüyorum. Evlenmek, boşanmak için olmamalı. Ama evlilik için gelinlik yapıyorsunuz, acaba bir de boşanmak için boşanma kıyafeti mi yapsanız? Türkiye’de, hatta dünyada bir ilk olur.” Ece Gürsel de meslektaşına destek çıktı: “Boşanma kıyafeti de gelinlik gibi beyaz olmalı. Çünkü boşanarak hayatında yeni bir sayfa açıyorsun.” Melahat Öztürk ise fikre sıcak bakmadı: “Allah korusun, onu hiç istemem ben.”