HomeMagazinÜNLÜ İSİMLER CORONA VİRÜSÜNE KARŞI UYARDI!

ÜNLÜ İSİMLER CORONA VİRÜSÜNE KARŞI UYARDI!

ÜNLÜ İSİMLER CORONA VİRÜSÜNE KARŞI UYARDI!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ölümcül koronavirüs salgını Türkiye’de de ortaya çıktı. Dün gece Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ülkemizde bir kişide corona virüsünün görüldüğünü açıkladı. Bu haberin ardından ünlü isimler de sosyal medya hesapları üzerinden takipçilerini uyardı.

Zaman zaman corona virüsüyle ilgili endişelerini dile getiren ünlüler, virüsün ülkemize gelişinin ardından daha da dikkatli olmak gerektiğini paylaşımlarında vurguladılar.

ENİS ARIKAN
Gece yarısı Sağlık Bakanı’nın açıklama yaptığı sırada televizyon izleyen Enis Arıkan, Instagram hesabının hikaye kısmından o anları paylaştı.

Arıkan, Sağlık Bakanı’nı dinledikten sonra ilk iş olarak eline ve kollarına bolca kolonya sürdü.

DOĞA RUTKAY
İkiz bebekleri olan Doğa Rutkay, oğlunun fotoğrafını paylaşarak, “Nasıl masum evlatlarımız… Olan, bitenden habersiz, bir renkli lego aleminde ‘an’da kalabiliyor. Sadece o ‘an’ı yaşıyor. Hisleri, elleri o an ne yaşıyorsa ona odaklı. Bana da en iyi bu ‘an’lar geliyor işte… Evlatlarıma baktıkça, onlara ve hayal güçlerine hayran kaldıkça ‘Bu da geçer’ diyorum. Hepimizin iyi şeylere, mutlu saniyelere tutunmaya ihtiyacı var. Ülkemize geçmiş olsun. Dilerim dikkatle korunarak, çevremizi de koruyarak bu keyifsiz dönemden geçer, gideriz…” dedi.

SELİN CİĞERCİ
Instagram’ın hikaye bölümünden bir paylaşım yapan Selin Ciğerci, “Artık tokalaşmak yok, öpüşmek yok” diyerek dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Öte yandan Ciğerci, “Panik olmayın, önlem alın diyerek” mesaj verdi.

BERFU YENENLER
Dün gece sosyal medya hesabından paylaşım yapan Berfu Yenenler, paylaştığı vileda kovası fotoğrafına, “Sağlık Bakanı’nın açıklamasından sonra ben” notunu düştü.

CÜNEYT ARKIN
Usta sanatçı ise son gönderisinde, “Corona virüsü çıktığından beri tokalaşmıyoruz, kucaklaşmıyoruz. Koronadan sonra insanların en sıcak duyguları yok oldu…” dedi.

EZGİ SERTEL
Geçtiğimiz aylarda anne olan sunucu Ezgi Sertel ise ülkemizde görülen corona virüs vakasının ardından “Tokalaşmayı, öpüşmeyi bir kenara bırakalım artık” paylaşımını yaptı.

ESER YENENLER
Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ise eşi Berfu Yenenler’in dünkü corona virüs açıklamasının ardından vileda yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.

IŞIN KARACA
Şarkıcı Işın Karaca ise corona virüs ile ilgili bilgilendirici bir videoyu paylaşarak, “Panik yok, Sakiniz… 4 dakikayı izleyin lütfen” dedi.

MUSTAFA ERDOĞAN
Anadolu Ateşi ekibiyle gösteri için Rusya’ya uçan Mustafa Erdoğan ise maskeyle önlem almış ekibini uçakta görüntüledi.

Öte yandan Ajda Pekkan, Aşkın Nur Yengi ve Ata Demirer korona virüs tehlikesinin ardından Kıbrıs’taki sahne programlarını iptal etti.