HomeMedyaÜMİTCAN UYGUN, YİNE BİR KADIN CİNAYETİNİN BAŞ ŞÜPHELİSİ!

ÜMİTCAN UYGUN, YİNE BİR KADIN CİNAYETİNİN BAŞ ŞÜPHELİSİ!

ÜMİTCAN UYGUN, YİNE BİR KADIN CİNAYETİNİN BAŞ ŞÜPHELİSİ!

📌Aleyna Çakır’ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli genç kadın ölü bulundu. Esra Hankulu’nun ağzından kan gelmiş halde bulunduğu, vücudunda ise herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtiliyor. Kamera tespitinde Ümitcan Uygun’un Esra Hankulu ile aynı evde bulunduğu belirlendi. Ümitcan Uygun bu gelişme üzerine sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
📌Olay günü Hankulu’nun tek başına yaşadığı eve giden arkadaşları ve Ümitcan Uygun akşam birlikte alkol aldı. Esra Hankulu ile Ümitcan Uygun geceyi aynı odada geçirdi. Ertesi gün saat 15.00’da uyanan Furkan G. ve Dilan C. odasına girdikleri Esra Hankulu’yu hareketsiz halde buldu.
📌Geçtiğimiz Ocak ayında Uygun’un, arkadaşıyla uyuşturucu madde kullandıkları görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşılmasının ardından Uygun tutuklanmış, hakkında, ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma ve özendirme’ suçundan 10 yıl hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanan Ümitcan Uygun 17 Temmuz’da tahliye edilmişti.