HomeMagazinUFUK ÖZCAN YAZDI:ANNESİNİN ÖLÜMÜYLE YIKILAN CENK EREN’E HIRSIZ ŞOKU !!!

UFUK ÖZCAN YAZDI:ANNESİNİN ÖLÜMÜYLE YIKILAN CENK EREN’E HIRSIZ ŞOKU !!!

UFUK ÖZCAN YAZDI:ANNESİNİN ÖLÜMÜYLE YIKILAN CENK EREN’E HIRSIZ ŞOKU !!!

Son yıllarda çıkardığı proje albümleriyle büyük ses getiren ve birçok sanatçıya bu kulvarda öncülük eden Cenk Eren’in annesine olan düşkünlüğünü bilmeyen yoktur…

Eren, 3 yıldır yoğun tedavi gören annesinden uzak kalmamak için evinin bir odasını gerekli tıbbi cihazlarla donatıp, adeta hastaneye çevirmişti. İki hemişere tarafından tüm tıbbi bakım ve tedavileri evde sürdürülen sanatçının annesi, geçtiğimiz hafta geçirdiği atak sonrası Bakırköy’de özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden annesinin ölüm haberi usta sanatçıyı yıktı. Hastane koridorlarında gözyaşlarına boğulan Cenk Eren, yakın dostlarının desteğiyle güçlükle ayakta kaldı.

Sanatçıya, annesini kaybetmenin üzüntüsü bu denli büyükken bir şok da hırsızlardan geldi. Sağlık personelinin müdahelesi ile kendine gelen Cenk Eren, cenaze işlemleri için yakında bulunan bir devlet hastanesinin otoparkına yöneldiğinde, camları kırılarak soyulmuş aracı ile karşı karşıya kaldı.

Tamamen elektronik olan lüks aracı kullanılmaz hale getiren hırsızlar Cenk Eren’e büyük bir şok yaşatmış. Yakın dostunun aracını alarak cenaze işlemlerini organize eden Eren, annesini Ankara’da aile mezarlığına defnettikten bir kaç gün sonra hastane otoparkından aracını almış. Zaten acısı büyük olan sanatçı ne o devlet hastanesinin ne de oradaki otopark görevlilerinden şikayetçi olmamış.

Biz de tvyildizlariayakligazete.com.tr ailesi olarak Cenk Eren’in acısını paylaşıyor, başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

O devlet hastanenin adını yazmıyorum ama bu tip olayların yaşanmaması için biraz daha ciddiyetli önemler alınmasını gerektiğini yazmamıza gerek olmadığını düşünüyorum….