HomeMagazinTÜRKİYE’NİN İLK ORGANİK VE DOĞAL BUTİĞİ

TÜRKİYE’NİN İLK ORGANİK VE DOĞAL BUTİĞİ

TÜRKİYE’NİN İLK ORGANİK VE DOĞAL BUTİĞİ

Türkiye’nin ilk organik ve doğal ürünler butiği D’Organique, Nişantaşı’nda açıldı.

Mercedes-Benz İK’da 8 yıl görev yapan, ‘Ayça Yılmaz’la Zirvedekiler’ programının yapımcısı ve sunucusu Ayça Yılmaz Doğan’ın sahibi olduğu butikte gıdadan kozmetiğe, bebek ürünlerinden ödüllü kahvelere kadar yüzlerce ürün çeşidi yer alıyor. D’Organique, aynı zamanda Türkiye’nin ilk kurumsal hediye sepeti butiği olma özelliğini de taşıyor.

BİR ANNENİN EN ‘DOĞAL’ İHTİYACINDAN DOĞAN MARKA

Çocukluğundan bu yana doğa ve doğal ürünlerle iç içe olan Nişantaşı’nın en ‘doğal’ butiğinin yaratıcısı Ayça Yılmaz Doğan ise markanın kuruluş hikayesini şu sözlerle anlattı: “Çocukluğumdan bu yana hayatımda doğa ve doğal ürünlerin önemli bir yeri var. Berlin’de doğdum. Hafta sonları at çiftliğine gider, bu çiftlikte satılan doğan ürünlerden alırdık. Yazın da Balıkesir’de tüm yazımız doğal ürünlerle iç içe geçerdi. 2012’de Türkiye’ye yerleştim. Berlin’de organik ve doğal ürünlere ulaşmak çok kolaydı. Türkiye’de organik ve doğal ürün satan dükkanların ne kadar az olduğunu fark ettim. Evlenip hamile kaldıktan sonra, hamilelik döneminde organik ve doğal ürünler benim için daha da önem kazandı. Doğal ve organik ürün; sağlık, aile, samimiyet, çocuk, en önemlisi insanoğlunun özü demek. Tüm bu yaklaşımla D’organique’ fikri doğdu. ‘D’organique, aynı zamanda Türkiye’nin ilk ve tek kurumsal hediye sepeti sunan butiği. Bu anlamda da Türkiye’de de büyük bir boşluğu dolduracak.’’

‘D’organique’in toplantı paketlerinde ödüllü kahvelere birbirinden iddialı çikolatalar; yeni iş tebriği paketlerinde ise özel kurabiyelere doğal çaylar eşlik ediyor. Sağlıklı ve doğal bir hediye vermek isteyenler, konsepte göre hediye sepeti seçeneklerini birbirinden özel ürünlerle kendisi de yaratabiliyor. D’organique, yakında hayata geçirilecek e-ticaret sitesiyle kurumsal hediye paketlerini Türkiye’nin dört bir yanına da ulaştıracak.