HomeMagazinTÜRKİYE’DEN YENİ YERLİ VE MİLLİ GİRİŞİM!

TÜRKİYE’DEN YENİ YERLİ VE MİLLİ GİRİŞİM!

TÜRKİYE’DEN YENİ YERLİ VE MİLLİ GİRİŞİM!

Türkiye’nin yeni ve yerli QR ödeme girişimi KpayGO…

Tüm dünyada QR ödeme modelinin kullanımı hızla artarken ilk yerli ve milli QR ödeme sistemi KPayGo bu modellemeyi Türkiye’ye uyarlıyor.

QR Kodlu ödeme modeliyle KpayGO ile kullanıcılarına ödemelerinde kolaylık sunarak hayatımıza giriyor. Aynı zamanda gerçekleştirilen alışverişlerde güvenilir, kolay, hızlı, hijyenik bir ödeme modeli sunarken Türkiye’de bir devrim yaratıyor.

KpayGO QR ödeme sistemi KpayGO uygulamasına entegre bir şekilde çalışıyor, uygulamaya sahip kullanıcılar mobil cihazlarından online olarak kolayca ödeme yapabiliyorlar. KpayGO’nun amacı QR ile mobil ödeme sürecini kolaylaştırmak, güvenli altyapı çözümleri sunup kullanıcılara zaman tasarrufu sağlayarak herkesin kullanabilmesini sağlamak oluyor. KpayGO içinde bulunduğumuz pandemi döneminde kullanıcılara büyük avantaj sağlıyor. Karta ve nakite dokunmadan hijyenik bir şekilde ödemeler gerçekleşirken Covid-19 riskini en aza indirgeniyor. KpayGO gerçekleştirdiği işbirlikleriyle pandemi döneminde de son sürat gelişmeye ve büyümeye devam ediyor.

KpayGO kurucularından Özbek Ekermen KPayGO’ya dair merak edilenleri şu şekilde ifade ediyor. “KpayGO gelecek zamanın en önemli girişimlerinden biri olacak. Tüm dünyada QR kodlu ödeme sistemleri ön plandayken Türkiye’de bu ödeme sistemi maalesef yeterli bilinirlikte değildi. Örneğin Çin’deki WeChat uygulaması aynı zamanda bireylerin cüzdanı niteliği görüyor, ödemeler WeChat üzerindeki QR sistemi ile hızlıca gerçekleşiyordu. Biz de bu modellemeyi örnek alarak kurduğumuz sistemimizle Türkiye’de bu uygulamayı hayata geçirmekten gurur duyuyoruz. Bugün 25 000 restaurant, cafe ve market noktalarında KpayGO ile QR mobil ödeme yapılabilmekte, Mayıs 2021 itibari ile nokta sayımız 300 000 e ulaşacak. KpayGO VE BKM EXPRESS birlikte 4 000 000 a yaklaşan üye sayısı ile Türkiye de QR ile mobil ödeme de Pazar lideri, 2023 yılında her yıl çok hızlı büyüyen Mobil ödeme pazarında da lider konumunu devam ettirirken, bir çok yeni bankacılık uygulamasını da KpayGO cüzdanına entegre etmiş olacaktır.” dedi.