HomeMagazinTÜRK İŞ KADINI NASİFE CANBOLAT BAŞARILARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

TÜRK İŞ KADINI NASİFE CANBOLAT BAŞARILARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

TÜRK İŞ KADINI NASİFE CANBOLAT BAŞARILARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Almanya doğumlu ve Dortmund’da bir güzellik salonu sahibi olan Türk Kadını, Nasife Canbolat başarıları ile dikkat çekiyor.

Başarılı iş kadını Nasife Canpolat; Estetik, güzellik ve modaya ilgisi nedeni ile 18 yaşında Hair Stylist olmak için iş hayatına atılmış. 14 sene çalışıp, çeşitli kurslar alarak kendini yetiştiren Nasife Hanım, 2013 yılında Kamm&Schere adını verdiği kendi güzellik merkezini açmış. Başarılı iş kadını Nasife Hanım; “Almanya’da Türk kadınlarının ne kadar güçlü ve başarılı olduklarını göstermek benim en büyük idealimdi. Bunu başardığım için mutluyum” diyor.

Nasife Canpolat, dergimiz QUALİTY of Magazine’in “Dünya Kadınlar Günü” özel sayısına konuk olmuş ve Kadınlar Günü ile ilgili mesajını iletmişti.

Nazife Hanım mesajına bakın ne diyor;

“Alnınıza yazın aynaya baktıkça hatırlarsınız”

Başarılı iş kadınlarımıza yer verdiğimiz bu sayımızda, yurtdışında yaşayan ve başarılı olmuş kadınlarımızı temsilen Nasife Hanımı sayfamıza konuk ettik.

Dortmund’da Kamm&Schere Güzellik Merkezi’nin sahibi olan genç iş kadını, “Eğer bir kadın isterse yapamayacağı bir şey yoktur. Önce Allah’a sonra kendine güvenen her insan başarılı olur” diyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için ise; “Biz kadınlar siz erkeklere Allah’ın bir emanetiyiz, Bunu asla unutmayın. Alnınıza yazın aynaya baktıkça hatırlarsınız” diyor.