HomeMagazinTurabi ile Demet Akalın arasında Survivor ve Nisa polemiği

Turabi ile Demet Akalın arasında Survivor ve Nisa polemiği

Turabi ile Demet Akalın arasında Survivor ve Nisa polemiği

Survivor’ın şampiyonlarından olan Turabi ile Demet Akalın, Survivor üzerinden Twitter’da polemik yaşadı.

Survivor 2022’de Nisa’nın şampiyonluğu üzerinden eski şampiyonlardan Turabi ve şarkıcı Demet Akalın arasında polemik yaşandı.

Turabi, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, “Ama asıl olay oylarla birinci olmak değil mi? Demek ki şampiyonun oy atanları daha çokmuş. Her ne olursa olsun tebrik etmek lazım. Acun abi kafasına göre şampiyonu seçiyor olsaydı, şampiyon yapmak isteyeceği son kişi bendim. Elinde olsa ilk hafta kovardı beni” dedi.

Turabi devamında şunları yazdı:

“Çevremde ne kadar tanıdığım varsa; “Bizim ufaklık limit dolana kadar mesaj atmış Nisa’ya.” diyor. Demek ki şampiyon küçük kalplere dokunmuş. Sevdiğiniz kişi Sms le şampiyon olunca her şey tamam. Başka birisi sms’le şampiyon olunca Sorun var olmamalı. Saygı duyulmalı her sonuca.

Acun abi bir kişiden nefret etse de, bir kişiyi sevse de hak yemez. En güzel örnek 2015 senesi. Benim davranışlarımdan pek haz etmezdi. Sürekli tartışırdık ve ceza yağmuruna tutardı beni.Hilmicem’i çok sevdiğini ve Merve’nin şampiyon olmasını istediğini hissederdim. Söylemezdi ama ben bilirdim ki gönlü bu ikisinden birisi şampiyon olsun isterdi. Eğer kafasına göre iş yapıyor olsaydı Merve ve Hilmicem finali olurdu. İlla kadın şampiyon olsun isteseydi o sene Merve şampiyon olurdu. O yüzden adamın günahına girmeyin! O kadar insanın hayalini gerçekleştiriyor. İşe veya Acun abiye ihtiyaç duyduğum için değil gerçekler böyle olduğu için söylüyorum. Maddi durumum da iş hayatımda çok fazla iyi. Ve VEFA. Siz de vefalı olun ve yediğiniz kaba etmekten vazgeçin. Survivor sayesinde zengin ve şöhret hayatı yaşıyoruz. Survivor sayesinde güzel program izleyip, güzel insanlar tanıyorsunuz. İlk fırsatta karalamaktan vazgeçin. Sevdiğiniz şampiyon olunca saygı beklerken, bir başkalarının sevdiği şampiyon olunca saygı göstermesini bilin. Tebrik etmesini bilin ya da karalamayın.”

Turabi’nin bu yazdıklarının altına şarkıcı Demet Akalın, “Kendini nisayla bir tutman inanılmaz!!!” diye yazdı.