HomeTv dünyasiTüm dünyada izlenme rekorları kıran “The Affair” dizisinden uyarlanan “SAKLI”nın ilk teaser’ı yayınlandı!

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran “The Affair” dizisinden uyarlanan “SAKLI”nın ilk teaser’ı yayınlandı!

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran “The Affair” dizisinden uyarlanan “SAKLI”nın ilk teaser’ı yayınlandı!

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin yeni özel yapımı “SAKLI”, çok yakında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  İki evli insanın yasak aşkını karakterlerin farklı bakış açıları üzerinden ele alan dizinin başrollerinde Hazar ErgüçlüFırat ÇelikDefne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar yer alıyor. MAY Productions imzalı “SAKLI” sıradan bir ihanet hikayesinin ötesine geçerek çarpıcı bir ilişki hikayesi sunuyor.

“SAKLI” Farklı Bakış Açılarıyla Yeni Bir İzleme Deneyimi!

Yüksek tempo ve şehvetli bir aşkın heyecanını yaşatacak olan “SAKLI” da farklı bakış açılarından anlatılan hikâye izleyenlere yeni bir izleme deneyimi sunuyor. Cesur anlatım dili ile öne çıkan, sürükleyici yapısı ile merak uyandıran “SAKLI”, izleyiciyi hikâyenin derinliklerine çekip, her bakış açısıyla empati kurduracak. “SAKLI” izleyicilerine sıra dışılığın zevkini vadediyor.

Hazar ErgüçlüFırat ÇelikDefne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar’a Zuhal OlcayNur SürerYekta KopanErdal KüçükkömürcüJanset gibi değerli oyuncuların eşlik edeceği dizinin yönetmen ve senarist koltuğunda Deniz Akçay otururken, ikinci yönetmenliği  Can Teker, görüntü yönetmenliğini Ahmet Bayer, yapımını ise MAY Productions üstleniyor.