HomeMagazinTUĞBA EKİNCİ’DEN CAN YAMAN’A SERT SÖZLER

TUĞBA EKİNCİ’DEN CAN YAMAN’A SERT SÖZLER

TUĞBA EKİNCİ’DEN CAN YAMAN’A SERT SÖZLER

Şarkıcı Tuğba Ekinci, sette sorun çıkararak bir yardımcı oyuncuya fotoğraf makinesi attığı iddia edilen yakışıklı oyuncu Can Yaman’a “Çok şımarıksın, senden 20 tane var akıllı ol” diyerek ateş püskürdü.

‘Erkenci Kuş’ dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman’ın, çekimleri izleyen bir izleyiciye sinirlenerek elindeki fotoğraf makinesini fırlattığı ve makinenin de yardımcı oyuncunun başına gelerek apar topar hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Demet Özdemir, rol arkadaşının başına gelen olayda bir hayran tarafından hakaretlere maruz kalındığını ve Yaman’ın fotoğraf makinesini elinden düşürdüğünü açıkladı. Ancak şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram hesabından yakışıklı oyuncuya demediğini bırakmadı.

ETRAF SAF KÜÇÜK KIZLARDAN İBARET DEĞİL

Can Yaman ve Demet Özdemir’in fotoğrafını paylaşan Tuğba Ekinci, yakışıklı oyuncuya şu sözlerle sitem etti, “Beni iyi tanı, unutma sözlerimi kimin çocuğusun bilmiyorum aileni tanımam çok şımarıksın ne oldum delisi! Babandan dayak yememişsin, daha önce de kıza bardak attın, şimdide bu şekildesin yazık o boya posa, bu ülke sana para kazandırıyor. Jön falan da değilsin erkek adam saçı röfleyle gezmez bu senaryodan sonra da yemez. Etraf saf küçük kızlardan ibaret değil Can oğlum” dedi.