HomeMagazinTUBA BÜYÜKÜSTÜN’ÜN YENİ DİZİ PROJESİ NEDİR?

TUBA BÜYÜKÜSTÜN’ÜN YENİ DİZİ PROJESİ NEDİR?

TUBA BÜYÜKÜSTÜN’ÜN YENİ DİZİ PROJESİ NEDİR?

Tuba Büyüküstün’ün yeni sezondaki dizisi çok merak ediliyor. Cast çalışmalarına başlayan Tuba Büyüküstün 2019 – 2020 yeni dizi projesi nedir? Tuba’nın dizisi hangi kanalda yayınlanacak konusu ne olacak diğer oyuncuları ve gelişmeler hakkında detayları nedir?

Eşsiz yüz yapısı ile Türkiye’nin güzel sanatçıları arasında olan Tuba Büyüküstün 2019-2020 yılı için yeni dizisini açıkladı. Kıvanç Tatlıtuğ ile oynadığı Cesur ve Güzel dizisinden sonra ekranlara ara veren genç yıldızın yeni proje yapacak olması şimdiden kulisleri heyecanlandırdı. Tuba iki çocuk annesi olduğu eşi Onur Saylan ile 2007 yılında boşanmıştır. Boşandıktan sonra gece hayatına katılan Tuba uzun yıllar gündemden yaptıkları ile düşmemiştir. Umut Evirgen ile uzun süre ilişki yaşamış ve objektiflere sık sık mutlu pozlar vermiştir. Bu tutumu takipçilerini oldukça üzmüş instagram hesabında kayıplara yol açmıştır.

Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisi nerede hangi kanalda nasıl izlenir ?

TV kanalları ile anlaşamayan diziler bir bir internet ortamına taşınıyor. Teknolojiye ayak uyduranlardan bir tanesi de Tuba oldu. 2019-2020 dizisi hangi kanalda yayınlanacak diye beklerken haberi geldi. Şuan yeni dizi için imzaları attığını ve senaryoyu okuduğunu söyledi. Cast çalışmalarının tamamlanmasının ardından çekimlerine başlanacak yeni dizi televizyon kanalları üzerinden verilmeyecek. Büyük ihtimal ile Netflix ile anlaşılacağı konuşulsa da henüz netlik kazanmış değil. Ağustos ayı başı itibari ile çekimlerine başlanacak dizinin ilk tanıtım fragmanı eylül ayından önce verilecek. Sır gibi saklanan projede ise Tuba Büyüküstün’ün başrolü kimin ile paylaşacağı merak konusu.

Tuba Büyüküstün 2019-2020 Yeni Sezon Dizisinde Kiminle Başrol Oynayacak?

Tam kesinlik kazanmasa da Tuba Büyüküstün 2019 – 2020 yeni sezon dizisinde kiminle başrol oynayacak sorularına ihtimal olarak cevap verdi. Ünlü oyuncu Saruhan Hünel ile birlikte kamera karşısına geçmesi bekleniyor. Saruhan’ın deneyimi sosyal medyada tartışılmaya başlandı. Tuba’yı daha ünlü bir oyuncu ile başrol oynadığı bir dizide görmek istediklerini tek başına yeterli olmayacağını dile getirdiler. Şuan için yapımcı şirketin Saruhan Hünel ile anlaşıp anlaşmayacağı kesinlik kazanmış değil. Emin olun ki onlar da reyting yakalamak için sosyal medyayı, yorumları ve tepkileri yakından takip ediyorlar.

Tuba Büyüküstün ve Saruhan Hünel Yeni Dizide Birlikte Başrolde Oynayacaklar

Takipçilerin yakından ilgilendiği projenin detayları belli olmaya başladı. Şuan Netflix dışında ATV ile de görüşen dizi yapımcıları uygun olması durumunda ulusal bir kanalda da diziyi yayınlama fikrini kabul edebilir. Eski dizilerinin birçok ülkeye satılması ile dünyaca ün kazanmış Tuba Büyüküstün’ün yeni projesi ulusal kanaldan verilir ise en az televizyon kadar internetten de izlenecek. Özellikle orta doğu ülkelerinin iyi tanıdığı Tuba 2019 yeni projesi ile sadece Türkiye’de değil dünyada beklenti oluşturmayı başardı.

Saruhan Hünel ve Tuba Büyüküstün’e sosyal medya üzerinden büyük ilgi geldi. Özellikle Arap ülkelerinden gelen mesajların Tuba’yı mutlu ettiğini gördük. İnternet dizisi olması durumunda tüm dünyada kolaylıkla daha çok izlenme sayısı alacağı düşünülüyor. Bu yüzden internet dizisi olması daha büyük ihtimal olarak düşünülüyor.