HomeMedyaTOPAL VE ÖZBAYRAKLI’DAN EĞİTİME YATIRIM!

TOPAL VE ÖZBAYRAKLI’DAN EĞİTİME YATIRIM!

TOPAL VE ÖZBAYRAKLI’DAN EĞİTİME YATIRIM!

MEHMET TOPAL VE ŞENER ÖZBAYRAKLI ANKARA MOGAN GÖLÜ KIYISINDA ORTAK OKUL AÇTI!

Futbol dünyasının iki yıldızı Mehmet Topal ile Şener Özbayraklı, eğitim dünyasına yatırım yaptı. Yeşil sahaların iki samimi arkadaşı, Ankara’da 13 dönüm arazi üzerine özel okul kurdu. Mogan Gölü kıyısında anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise olarak açılacak okul için kayıtlar başladı.

1248 ÖĞRENCİ! DEV SPOR ALANLARI!

1248 öğrencinin eğitim göreceği okul, spor ve sosyal faaliyetleri ile ön plana çıkıyor. Bahçesi ve yeşil alanı geniş tutularak tasarlanan okulda öğrenciler meyve ağaçları arasında eğitim görecek. İçinde sevimli kanatlılar için için özel tasarlanan bir otelin de yer alacağı okulda futbol, basketbol, tenis, beach voleybol sahalarının yanı sıra Mogan Gölü’nde kürek sporları da yapılabilecek.

“EĞİTİM EN ÖZEL VE KUTSAL ALAN”

Mehmet Topal, eğitim alanında yaptığı yatırımla ilgili olarak, “İnsan hayatında her şeyin bir sonu var ama okumanın, öğrenmenin sonu yok. Konu bir yandan eğitim, bir yandan da çocuklar ve gençler olunca böyle bir alana yatırım yapmak heyecan verici. Eğitim kutsaldır. Bu yüzden bunu eğitime yapılmış bir yatırım değil, özel alana yapılmış bir destek olarak görüyorum” dedi.

“ÜLKEMİZE KATKI YAPACAĞIZ”

Şener Özbayraklı ise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Öğretmen bir babanın oğlu olarak hep eğitim dünyasının içinde yer aldım. Bu yüzden böylesine kutsal bir alanda boy gösteriyor olmak, öğrenciler yetiştirecek olmanın heyecanı içindeyim. Çok güzel işler yapacağımıza, ülkemiz adına katkı sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.