HomeMagazinTIKANAN POP MÜZİĞİ BEN DEĞİLİM

TIKANAN POP MÜZİĞİ BEN DEĞİLİM

TIKANAN POP MÜZİĞİ BEN DEĞİLİM

Popçu Hande Yener önceki gece Etiler’de görüntülendi. Bir arkadaşının evinden sabaha karşı ayrılan şarkıcı karşısında basın mensuplarını görünce şoke oldu. Üç yıldır birlikte olduğu Ümit Cem Şenol’dan ayrıldıktan sonra kalbini rapçi Misha’ya kaptıran Hande Yener, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Sevgilisi Misha ile şarkı yaptıklarını söyleyen popçu, “Birlikte projemiz var. Ben ‘Krema’ şarkısını aldığımda tanışmıştık. O şarkıyı yaptık. 2-3 şarkı daha aldım” şeklinde konuştu. Misha ile aşk yaşadığını saklamayan ünlü şarkıcı, özel hayatı hakkında gelen bir soruya ise “Güzel, her şey yolunda” cevabını verdi.

2020’de 20. yılına özel bir albüm çıkarmaya hazırlanan Hande Yener, “20 yıl nasıl geçti?” sorusuna, “Yalanın batsın daha gün gibi geliyor. Nasıl geçti 20 yıl anlamadım. İçimde dünkü gibi çocuksu bir heyecan var. Sanki şu an o albümü hazırlıyor gibiyim” dedi. Yaptığı şarkılarla müzik dünyasına yön verdiğini belirten Yener, “Müzikte çok şey değiştirdim kendi adıma. En azından Hande Yener markasına değişik tarzlar yaparak bir şekilde kendimi gösterdim” ifadelerini kullandı.  Muhabirlerin, “20 yılda hayal ettiğiniz yerde misiniz?” sorusuna Hande Yener, “Dünyanın en şanslı insanlarından biriyim, inanılmaz büyük bir sevgi ile 20 yılı tamamladım. Zirveye çıkmak çok zor ama orada kalmak daha zor. O yüzden çok şanslıyım. Hayallerimin ötesine sevenlerim ulaştırdı” dedi. Müzik dünyasındaki rap müziğin pop müziğinin önüne geçmesi hakkında konuşan popçu, “Tıkanan pop müziği ben değilim” dedi.