HomeÜnlüler Gündüz‘TATLI DA EKMEK DE YİYORUM’

‘TATLI DA EKMEK DE YİYORUM’

‘TATLI DA EKMEK DE YİYORUM’

Derimod’un 2020 -2021 Sonbahar-Kış ayakkabı koleksiyonu lansmanı Cult Showroom’da Ece Sükan ev sahipliğinde tanıtıldı. Derimod Yönetim Kurulu üyeleri Sedef Orman ve Ali Zaim’in koleksiyonu anlattığı buluşmaya basın mensupları ve ünlü influencer’lar katılarak yeni sezon trendleri ve ayakkabı modelleriyle tanıştı.

‘Pandemide kendimi spora verdim’

Fit görüntüsüyle dikkat çeken Ece Sükan, “Pandemide bol bol ciddi anlamda kendimi spora verdim. Tenis hayatımda hep devam ediyor. Sağlıklı besleniyorum ama kendimi cezalandırır gibi bir diyet hiçbir zaman yapmıyorum. Çünkü bu insanda psikolojik baskı yapıyor. Metabolizma açısından da şanslıyım. Bu yaz çok güzel geçti. Güneş, deniz yeni sezon için iyi bir enerji topladım” diye konuştu. 

Burcu Esmersoy’un “21 yıldır  ekmek yemiyorum” sözleri hatırlatıldığında Sükan, “Ben tatlı da seviyorum ekmeğin de sağlıklısını yemeye çalışıyorum” dedi.

Miss Turkey yarışmasında dereceye girenler hakkında hiçbir bilgisi olmadığını belirten Sükan,“Ben modelliği bıraktım. Anlamıyorum bazen hala model yazıyorlar. 15 yıldır modellik yapmıyorum. Sunuculuk, modayla ilgili projeler yapıyor, gazete yazılarımı yazıyorum. Sektörle ilgili yarışmaları bu yüzden takip edemiyorum” diyerek açıklık getirdi.

Sedef Zaim, Ece Sükan, Ali Zaim, Yunus Özdiken