HomeUncategorizedTARKAN’IN ANTALYA ÇIKARMASI

TARKAN’IN ANTALYA ÇIKARMASI

TARKAN’IN ANTALYA ÇIKARMASI

Türkiye’nin ilk EXPO’su “EXPO 2016 Antalya” Tarkan’ı ağırladı. Tarkan, 20 Bin kişiye yakın sevenlerine eşsiz bir müzik ziyafeti yaşattı. Sanatçı sahnede kendisine çiçek hediye eden çocuklara ‘fide’ hediye ederek doğayı korumaları için onlardan söz aldı. Konser sonrası binlerce tohum kart konseri izleyenlere EXPO tarafından hediye edildi.

EXPO 2016 Antalya etkinlikleri kapsamında devam eden konserler serisinin dün geceki konuğu megastar Tarkan’dı. Günler öncesinden biletlerini alan 20 bin kişiye yakın Tarkan severlerin doldurduğu Kır Aktivite Alanı’nda heyecanlı bekleyişin ardından konser saat 22.00’de başladı.

Özel ışık ve efekt gösterisi ile sahne alan İki saat sahnede kalan Tarkan, 21 şarkı seslendirdi. Yoğun istek üzerine konser bitiminde tekrar sahneye gelerek iki şarkı daha söyledi. Tarkan, çok yakında gelecek olan yeni albümünün haberini ilk kez EXPO 2016 Antalya konserinde sevenlerine verdi.

TARKAN’DAN ‘FİDAN’ SÜRPRİZİ

Konserin ikinci yarısında sahneye çıkan iki çocuk sanatçıya buket çiçek hediye ederken Tarkan kendisine çiçek hediye eden çocuklara fidan vererek sürpriz yaptı.

Tarkan: ‘’ Siz bana çiçek hediye ettiniz bende size doğaya ekmeniz için fidan hediye etmek istiyorum. Ben EXPO 2016 Antalya’yı çok sevdim çünkü teması botanik ve çiçekler.

Bu yüzden benim için çok önemli. Dün gece buraları gezme fırsatı buldum ve çok beğendim. Konser çıkışında size dağıtılacak olan tohumları lütfen dikmeyi unutmayın. Çocukların ilk çiçek yetiştirme deneyimlerini onlara yaşatın ‘’ şeklinde konuştu.

Konser çıkışında EXPO yetkililerince davetlilere binlerce tohum kart dağıtıldı. EXPO 2016 Antalya kültürel aktiviteleri kapsamında bu yaz yerli ve yabancı birçok ünlü ismin konuk olacağı konserler serisi devam edecek.