HomeMagazinTALAT BULUT: “SUSUN ARTIK!”

TALAT BULUT: “SUSUN ARTIK!”

TALAT BULUT: “SUSUN ARTIK!”

Talat Bulut’un başrolünü oynadığı ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde kostüm asistanını taciz ettiği iddia edilmiş, davada takipsizlik kararı çıkmıştı. Yaşananlardan ardından sular durulmamış, Bulut set arkadaşları dahil pek çok kişi tarafından eleştirilere maruz kalmıştı. Talat Bulut’tan kendisini eleştirenlere sert bir yanıt geldi.

Oyuncu Talat Bulut’un başrol oynadığı ‘Yasak Elma’ dizisinin setinde kostüm asistanını taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunulmuştu. Soruşturma başlatan savcılık, dava açmaya yetecek düzeyde delil elde edilemediği için ‘takipsizlik’ kararı vermişti. Bu kararın ardından ‘Yasak Elma’nın yapımcısı Talat Bulut’la yola devam kararı almıştı.

Yapımcının diziye Talat Bulut ile devam kararı almasının ardından set ekibi dahil pek çok kişi tepki göstermişti. Bu isimlerin başında rol arkadaşları Eda Ece ile Şevval Sam yer almış, sahne çekimi dışında Bulut ile bir araya gelmemeye özen gösterdikleri öğrenilmişti. Hatta dizide Talat Bulut’un kızı ‘Lila’yı oynayan Ayşegül Çınar, Talat Bulut’un ayrı bir karavana geçiş yaptığını dile getirmişti.

Tüm bu gerginliklerin üzerine Talat Bulut’tan sert bir tepki geldi. Bulut, Instagram hesabından hakkında yapılan haber ve yorumlara hitaben, “Beni sadece kızım yargılar. Sizlerin haddine değil. Susun artık; çünkü konuşacağınız yer değişiyor. Dikkat!” açıklamasında bulundu.