HomeTv dünyasiSURVİVOR’DA YÜREKLER AĞZA GELDİ! 3 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞTÜ!

SURVİVOR’DA YÜREKLER AĞZA GELDİ! 3 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞTÜ!

SURVİVOR’DA YÜREKLER AĞZA GELDİ! 3 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞTÜ!

‘Survivor 2020’nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Elif Yıldırım Gören’in şoku atlatılamamışken, Nisa Bölükbaşı ise Sercan Yıldırım ile parkura çıktığı sırada 3 metre yükseklikten aşağı düştü. İşte Survivor’da 13 Haziran Cumartesi akşamı yaşanacaklar…

Şubat ayında izleyicisi ile buluşan ‘Survivor 2020’de sona geliniyor. 9 yarışmacının çeyrek final mücadelesi verdiği yarışmanın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Cemal Can Canseven kaptanlığındaki kırmızı takım, Sadık Ardahan Uzkanbaş kaptanlığındaki mavi takım ile dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

Her iki takımın çeyrek final hırsına, başarılı yarışmacılar Elif ve Nisa’nın yaşadığı zor anlar gölge düşürdü.

Havuza atladığı sırada kafasına aldığı darbe ile fenalaşan Elif’e, Doktor Metin Kuş ve ekibi müdahale etti.

Elif’in acı içinde kıvrandığı anlar kameraya yansırken, genç yarışmacı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Elif’in yaşadığı talihsiz anların ardından bir kötü haber de Nisa’dan geldi. Sercan Yıldırım ile parkura çıkan Nisa, 3 metre yükseklikten aşağı düştü.

Nisa’nın yardımına ilk koşanlar Murat, Evrim ve Ardahan oldu. Yakın arkadaşının düşüşünü ve ardından yerde kalışını gören Cemal Can, gözyaşlarına boğuldu.

Cemal Can, “Aşağıya düştü, bayağı düştü oradan” diyerek ağlamaya başladı. Nisa’nın takım arkadaşı Barış Murat Yağcı da gözyaşlarını tutmakta zorlandı.