HomeTv dünyasiSurvivor Adem Kılıçcı hakkında karar çıktı!

Survivor Adem Kılıçcı hakkında karar çıktı!

Survivor Adem Kılıçcı hakkında karar çıktı!

İstanbul Beşiktaş’ta yaklaşık üç sene önce bir gece kulübünde müşteri olan polisin kafasında cam şişe kırdığı iddiasıyla yargılanan aralarında milli boksör Adem Kılıçcı’nın da bulunduğu 5 sanık hakkında karar çıktı.

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman Demir’in haberine göre milli boksör Adem Kılıçcı ve yanındaki arkadaşları, eğlenmek için gittiği bir mekanda yan masadaki müşteri Murat C. arasında tartışma yaşamıştı.

Başlayan tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüşmüş ve İddiaya göre, Murat C., aniden Kılıçcı ve diğerlerinin saldırısına uğramıştı.

Adem Kılıççı yine iddiaya göre masada bulunan cam şişeyi polis memurunun kafasına vurmuş ve yere yığılan polis memuru olarak görev yapan Murat C., aynı grup tarafından dakikalarca darp edilmişti.

Olayla ilgili şikayetçi olan Murat C.’nin ihbarı ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Adem Kılıçcı, Burak S., Aziz Saral ve Fikri Saral hakkında yaralama suçundan dava açılmıştı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde bugün görülen davada karar verildi.

Murat C.nin, Aziz Saral ve Fikri Saral hakkındaki şikayetinden vazgeçtiği için mahkeme Sarallar hakkında dosyanın düşmesine, Adem Kılıçcı’nın suçu işlemediği gerekçesiyle beraatına karar verdi.